ESET® VIRTUALIZATION SECURITY

Soluție de securitate cu impact redus, pentru VM-uri

110M+

utilizatori în întreaga lume

200k+

clienți business

400+

țări & teritorii acoperite

13

centre globale de R&D

GDPR READY? Află informații esențiale pentru securizarea datelor din ebook-ul nostru gratuit.

ESET Virtualization Security

Efectuează o scanare anti-malware agent-less (fără agent instalat) a mașinilor care utilizează infrastructura VMware sau o altă soluție de virtualizare, menținând securitatea dispozitivelor dvs. în toate mediile, inclusiv platformele NSX și vShield.

Securitate fără agent
Suport pentru Linux
Implementare via appliance
Performanță de top
Impact hardware redus

Ușor de implementat

Oferă instalare automatizată a noilor dispozitive ESET Virtualization Security pe gazdele conectate în prezent la NSX Manager. Permite protejarea automată a gazdelor virtuale adăugate și a volumelor de lucru virtualizate. Acest lucru reduce drastic timpul necesar pentru implementarea măsurilor de securitate.

Suport VDI complet automatizat

Un algoritm complet de detecție a hardware-ului este utilizat pentru a identifica un dispozitiv pe baza hardware-ului său. Acesta permite restaurarea și clonarea automatizată a mediilor hardware non-persistente.

Fără incidente AV storm

Toate sarcinile de scanare (la accesare și la cerere) sunt descărcate prin intermediul instrumentelor VMware către un scaner centralizat din ESET Virtualization Security, prevenind eficient problemele la nivel de AV și de performanță.

Cazuri de utilizare

PROBLEMA

Mediile hardware non-persistente necesită în mod obișnuit interacțiune manuală de la un departament IT sau crează bătăi de cap la nivel de vizibilitate și raportare.

SOLUȚIA

  • După implementarea unui master image pe computerele deja înregistrate în ESET Security Management Center, computerele vor continua să raporteze instanțelor anterioare, în ciuda unei restaurări complete a sistemului.
  • Mașinile care, după terminarea unui program de lucru, se întorc înapoi la starea lor inițială nu vor provoca duplicarea dispozitivelor ci, în schimb, vor fi corelate unei singure înregistrări.
  • La implementarea imaginilor non-persistente, puteți crea o imagine care să includă agentul, iar atunci când este creată o mașină nouă cu o altă amprentă hardware, va fi creată automat o înregistrare nouă în ESET Security Management Center.

Vedeți mai multe cazuri de utilizare (PDF)

protejat de ESET din 2017
peste 9,000 stații de lucru

protejat de ESET din 2016 peste 4,000 cutii poștale

protejat de ESET din 2016
peste 14,000 stații de lucru

partener ITP din 2008
bază de clienți - 2 milioane

Diferența pe care o aduce ESET

Suport nativ pentru automatizarea NSX

Suportă Micro Segmentation și executarea automată a sarcinilor ce mută în mod automat mașinile infectate către un micro-segment diferit, pentru a preveni răspândirea malware-ului și apoi execută scanarea. Odată ce se dovedește că mașina este curată, este readusă în aria inițială.

Suport pentru vMotion

Atunci când VM-urile sunt mutate de la o gazdă la alta, care are deja instalată soluția ESET Virtualization, acestea își păstrează setările de securitate și rămân protejate.

Optimizat pentru performanțe ridicate

Motorul de scanare ESET este bine cunoscut pentru cerințele sale reduse de sistem și viteza mare de scanare, lăsând astfel mai mult din resurse pentru alte aplicații și procese. În combinație cu suportul pentru vMotion, este asigurată o performanță optimă pentru întreg mediul virtual.

Implementare ușoară

De îndată ce este instalat ESET Security Management Center - care vine ca o aplicație virtuală, ESET Virtualization Security poate fi implementat simultan pe mai multe gazde deodată.

Integrarea terților

ESET Virtualization Security suportă integrarea nativă a unor soluții de securitate terțe, utilizând VMware Service Composer.

Suport pentru vCenter

Informațiile afișate în ESET Security Management Center sunt aceleași ca în vCenter. Aceasta simplifică, de asemenea, implementarea, deoarece toate componentele pot fi implementate cu ajutorul unui instrument care se conectează la VMware vCenter.

Administrare de la distanță

Soluția se poate gestiona integral prin consola ESET Security Management Center. Mașinile fizice și virtuale sunt gestionate dintr-un singur punct, prin intermediul unui management bazat pe roluri și prin utilizarea unei console web-based de tip "look and see", cu capabilități drill-down pentru panourile de comandă, opțiune ce poate fi utilizată pentru a executa orice acțiune necesară.

Cerințe minime de sistem

Toate sarcinile de scanare (la accesare și la cerere) sunt descărcate prin intermediul instrumentelor VMware către un scaner centralizat din ESET Virtualization Security, prevenind eficient problemele la nivel de AV și de performanță.

Vă doriți o securitate completă pentru rețeaua dvs?

Soluții similare pentru companii

ESET Dynamic Endpoint Protection

  • Security Management Center
  • Endpoint Protection Platform
  • Cloud Sandbox Analysis

Produse și servicii conexe

Rămâneți la curent cu ultimele știri de securitate

Vă sunt oferite de cercetători în securitate recunoscuți și multiplu-premiați, din cadrul celor 13 centre globale de cercetare și dezvoltare ale ESET.

Grupul GreyEnergy, ce are ca țintă sistemele de infrastructură critică, ar putea pregăti noi atacuri periculoase

Cercetătorii ESET au descoperit un succesor al cunoscutului grup APT BlackEnergy - Pe urmele unei temute amenințări, cu un nou arsenal de instrumente  ESET a dezvăluit detalii despre un succesor ...

Soluția ESET Internet Security câștigă premiul pentru Online Banking din partea MRG Effitas

Suntem încântați să anunțăm că ESET Internet Security a primit anul acesta premiul pentru Online Banking, din partea MRG Effitas. Un reper standard în industrie, ...

Vizualizați comunicatele

Vizitați Blogul

Utilizator existent?

Administrați-vă licențele

Autentificați-vă în my.eset.com pentru a verifica validitatea licențelor, transferul și administrarea licențelor existente.

Manager de Licențe

Aveți nevoie de suport?

Toate produsele ESET oferă suport tehnic gratuit. Echipele noastre de suport vă oferă ajutor în limba română.

Suport