ESET® ENDPOINT ANTIVIRUS

Protecție antimalware,
multi-stratificată

Actualizarea politicii ESET pentru produsele End Of Life.
Instrucțiuni de descărcare și upgrade.

110M+

utilizatori în întreaga lume

200k+

clienți business

400+

țări & teritorii acoperite

13

centre globale de R&D

GDPR READY? Află informații esențiale pentru securizarea datelor din ebook-ul nostru gratuit.

ESET Endpoint Antivirus pentru Windows

Tehnologia multiplu-premiată ESET NOD32® oferă o protecție superioară împotriva programelor malware avansate, cu un impact minim asupra sistemului și o viteză de neegalat, toate acestea pentru a:

Proteja împotriva
ransomware-ului
Bloca atacurile direcționate
Preveni breșele de date
Preveni atacurile zero-day

Administrarea serverului

ESET Endpoint Antivirus pentru Windows este complet gestionabil prin ESET Secure Management Center. Implementați, executați sarcini, configurați politici, colectați jurnale și primiți notificări și o imagine de ansamblu asupra securității rețelei dvs. - toate într-un singur panou unificat de instrumente.

Cerințe minime de sistem

ESET Endpoint Antivirus oferă o protecție dovedită, lăsând o parte mai mare din resursele de sistem pentru programele esențiale de care depind utilizatorii finali zilnic. Acesta poate fi implementat pe dispozitive mai vechi fără a fi nevoie de o actualizare, extinzând astfel durata de viață a hardware-ului.

Protecție pe mai multe nivele

Un singur strat de protecție nu este suficient în contextul zilelor noastre, când peisajul amenințărilor cibernetice este într-o continuă evoluție. Toate produsele endpoint au capacitatea de a detecta malware-ul în orice etapă a sa: înainte, în timpul sau după execuția acestuia. Prin faptul că ESET nu se concentrează doar pe o anumită parte din ciclul de viață al unui malware, acest lucru ne permite să asigurăm cel mai înalt nivel de protecție posibil.

Cazuri de utilizare

PROBLEMA

Amenințările zero-day sunt o preocupare majoră pentru companii, din cauza faptului că nu știu cum să protejeze împotriva unor amenințări pe care nu le-au mai întâlnit până acum.

SOLUȚIA

 • Soluțiile endpoint de la ESET folosesc euristica și învățarea automatizată ca parte a abordării noastre multistratificate, de a preveni și de a proteja împotriva malware-ului nevăzut până acum.
 • 13 centre globale de cercetare și dezvoltare ne ajută să avem reacții rapide, imediat după prima incidență a unui malware pe glob.
 • Sistemul de protecție antimalware din cloud al ESET protejează automat împotriva noilor amenințări, fără a fi nevoie să așteptați următoarea actualizare.

Vedeți mai multe cazuri de utilizare (PDF)

protejat de ESET din 2017
peste 9,000 stații de lucru

protejat de ESET din 2016 peste 4,000 cutii poștale

protejat de ESET din 2016
peste 14,000 stații de lucru

partener ITP din 2008
bază de clienți - 2 milioane

Diferența pe care o aduce ESET

Machine Learning

Toate produsele ESET Endpoint folosesc din 1997 învățarea automatizată, în combinație cu toate celelalte straturi de protecție. În mod specific, învățarea automatizată este utilizată într-o formă consolidată pentru output și rețele neurale.

Scut antiransomware

ESET Ransomware Shield este un strat suplimentar care protejează utilizatorii de ransomware. Această tehnologie monitorizează și evaluează toate aplicațiile executate pe baza comportamentului și reputației acestora. Acesta este conceput pentru a detecta și a bloca procesele care seamănă cu comportamentul ransomware-ului.

Protecție Împotriva Atacurilor Bazate pe Rețea

Această tehnologie îmbunătățește detecția vulnerabilităților cunoscute la nivel de rețea. Reprezintă un alt strat important de protecție împotriva răspândirii malware-ului, a atacurilor derulate la nivel de rețea și a exploatării vulnerabilităților pentru care un patch de securitate nu a fost lansat sau propus spre implementare.

Scanner Avansat de Memorie

Scannerul Avansat de Memorie este o tehnologie unică ESET, care abordează în mod eficient o problemă importantă ridicată de malware-ul modern - utilizarea frecventă a disimulării și/sau a criptării. Scannerul Avansat de Memorie monitorizează comportamentul unui proces rău intenționat și îl scanează după ce îl descoperă în memorie..

In-product Sandbox

Helps to identify the real behavior hidden underneath the surface of obfuscated malware. Utilizing this technology, ESET solutions emulate different components of computer hardware and software to execute a suspicious sample in an isolated virtualized environment.

Exploit Blocker

Exploit Blocker monitorizează, de obicei, aplicatiile exploatabile (browsere, clienții de e-mail, Flash Java și altele) și, în loc să targeteze a unor anumiți identificatori CVE, se concentrează pe tehnici de exploatare. Odată declanșat, blochează amenințarea imediat.

ESET a obținut note maxime; cea mai light soluție de securitate endpoint în 2017

CRN oferă 5-Stele în 2007 Partner Program Guide: al trei-lea an consecutiv.

Endpoint Security 5/5 stele în toate categoriile conform review-ului din revista SC Magazine.

Premiul AAA la testul Enterprise Endpoint Protection.

ESET ENDPOINT ANTIVIRUS

Solicitați o cotație personalizată

Lăsați-ne detaliile dvs. de contact pentru a primi o ofertă adaptată nevoilor companiei dvs.

Testați înainte de a cumpăra

Testați o licență gratuită de trial, fără niciun angajament din partea dvs.

ESET Endpoint Protection Platform suportă și următoarele sisteme de operare:

Vă doriți o securitate completă pentru rețeaua dvs?

Soluții similare pentru companii

ESET Dynamic Endpoint Protection

 • Security Management Center
 • Endpoint Protection Platform
 • Cloud Sandbox Analysis

Produse și servicii conexe

 • ESET Security Management Center
  Monitorizarea, raportarea și managementul securității de rețea în timp real, de pe un singur ecran.
 • ESET Dynamic Threat Defense
  Tehnologie de sandboxing bazată pe cloud ce detectează cele mai noi tipuri de amenințări de tip zero-day, nemaiîntâlnite până acum.
 • ESET Enterprise Inspector
  Instrumentul EDR detectează amenințările avansate persistente (ATP), atacurile direcționate, atacurile „fileless”, plus evaluarea riscurilor și investigații.

Rămâneți la curent cu ultimele știri de securitate

Vă sunt oferite de cercetători în securitate recunoscuți și multiplu-premiați din cadrul celor 13 centre globale de cercetare și dezvoltare ale ESET.

Grupul GreyEnergy, ce are ca țintă sistemele de infrastructură critică, ar putea pregăti noi atacuri periculoase

Cercetătorii ESET au descoperit un succesor al cunoscutului grup APT BlackEnergy - Pe urmele unei temute amenințări, cu un nou arsenal de instrumente  ESET a dezvăluit detalii despre un succesor ...

Soluția ESET Internet Security câștigă premiul pentru Online Banking din partea MRG Effitas

Suntem încântați să anunțăm că ESET Internet Security a primit anul acesta premiul pentru Online Banking, din partea MRG Effitas. Un reper standard în industrie, ...

Vizualizați comunicatele

Vizitați Blogul