ESET® ENDPOINT ANTIVIRUS

Protecție antimalware,
multi-stratificată

110M+

utilizatori în întreaga lume

400k+

clienți business

200+

țări & teritorii acoperite

13

centre globale de R&D

ESET Endpoint Antivirus pentru Windows

Tehnologia multiplu-premiată ESET NOD32® oferă o protecție superioară împotriva programelor malware avansate, cu un impact minim asupra sistemului și o viteză de neegalat, toate acestea pentru a:

Proteja împotriva
ransomware-ului
Bloca atacurile direcționate
Preveni breșele de date
Preveni atacurile zero-day

Administrarea serverului

ESET Endpoint Antivirus pentru Windows este complet gestionabil prin ESET Secure Management Center. Implementați, executați sarcini, configurați politici, colectați jurnale și primiți notificări și o imagine de ansamblu asupra securității rețelei dvs. - toate într-un singur panou unificat de instrumente.

Cerințe minime de sistem

ESET Endpoint Antivirus oferă o protecție dovedită, lăsând o parte mai mare din resursele de sistem pentru programele esențiale de care depind utilizatorii finali zilnic. Acesta poate fi implementat pe dispozitive mai vechi fără a fi nevoie de o actualizare, extinzând astfel durata de viață a hardware-ului.

Protecție pe mai multe nivele

Un singur strat de protecție nu este suficient în contextul zilelor noastre, când peisajul amenințărilor cibernetice este într-o continuă evoluție. Toate produsele endpoint au capacitatea de a detecta malware-ul în orice etapă a sa: înainte, în timpul sau după execuția acestuia. Prin faptul că ESET nu se concentrează doar pe o anumită parte din ciclul de viață al unui malware, acest lucru ne permite să asigurăm cel mai înalt nivel de protecție posibil.

Cazuri de utilizare

PROBLEMA

Amenințările zero-day sunt o preocupare majoră pentru companii, din cauza faptului că nu știu cum să protejeze împotriva unor amenințări pe care nu le-au mai întâlnit până acum.

SOLUȚIA

  • Soluțiile endpoint de la ESET folosesc euristica și învățarea automatizată ca parte a abordării noastre multistratificate, de a preveni și de a proteja împotriva malware-ului nevăzut până acum.
  • 13 centre globale de cercetare și dezvoltare ne ajută să avem reacții rapide, imediat după prima incidență a unui malware pe glob.
  • Sistemul de protecție antimalware din cloud al ESET protejează automat împotriva noilor amenințări, fără a fi nevoie să așteptați următoarea actualizare.

Vedeți mai multe cazuri de utilizare (PDF)

protejat de ESET din 2011
licență prelungită de 3x, extinsă de 2x

protejat de ESET din 2008
licență prelungită/extinsă de 10x

protejat de ESET din 2016
peste 14,000 stații de lucru

partener ITP din 2008
bază de clienți - 2 milioane

Diferența pe care o aduce ESET

Machine Learning

Toate produsele ESET Endpoint folosesc din 1997 învățarea automatizată, în combinație cu toate celelalte straturi de protecție. În mod specific, învățarea automatizată este utilizată într-o formă consolidată pentru output și rețele neurale.

Scut antiransomware

ESET Ransomware Shield este un strat suplimentar care protejează utilizatorii de ransomware. Această tehnologie monitorizează și evaluează toate aplicațiile executate pe baza comportamentului și reputației acestora. Acesta este conceput pentru a detecta și a bloca procesele care seamănă cu comportamentul ransomware-ului.

Protecție Împotriva Atacurilor Bazate pe Rețea

Această tehnologie îmbunătățește detecția vulnerabilităților cunoscute la nivel de rețea. Reprezintă un alt strat important de protecție împotriva răspândirii malware-ului, a atacurilor derulate la nivel de rețea și a exploatării vulnerabilităților pentru care un patch de securitate nu a fost lansat sau propus spre implementare.

Scanner Avansat de Memorie

Scannerul Avansat de Memorie este o tehnologie unică ESET, care abordează în mod eficient o problemă importantă ridicată de malware-ul modern - utilizarea frecventă a disimulării și/sau a criptării. Scannerul Avansat de Memorie monitorizează comportamentul unui proces rău intenționat și îl scanează după ce îl descoperă în memorie..

In-product Sandbox

Helps to identify the real behavior hidden underneath the surface of obfuscated malware. Utilizing this technology, ESET solutions emulate different components of computer hardware and software to execute a suspicious sample in an isolated virtualized environment.

Exploit Blocker

Exploit Blocker monitorizează, de obicei, aplicatiile exploatabile (browsere, clienții de e-mail, Flash Java și altele) și, în loc să targeteze a unor anumiți identificatori CVE, se concentrează pe tehnici de exploatare. Odată declanșat, blochează amenințarea imediat.

Awarded top marks, named lightest endpoint security solution in 2017.

CRN 5-Star rating 2017 Partner Program Guide: 3rd consecutive year.

Endpoint Security 5/5 Stars in all categories in SC Magazine’s review.

AAA award in Enterprise Endpoint Protection test.

ESET ENDPOINT ANTIVIRUS

Make an enquiry

Leave us your contact details to receive an offer tailored for your company´s needs.

Try before you buy

Why not download a free trial license with absolutely no commitment on your side.

ESET Endpoint Protection Platform covers also following OSes:

Vă doriți o securitate completă pentru rețeaua dvs?

Soluții similare pentru companii

ESET Dynamic Endpoint Protection

  • Security Management Center
  • Endpoint Protection Platform
  • Cloud Sandbox Analysis

Produse și servicii conexe

Rămâneți la curent cu ultimele știri de securitate

Vă sunt oferite de cercetători în securitate recunoscuți și multiplu-premiați din cadrul celor 13 centre globale de cercetare și dezvoltare ale ESET.

Grupul GreyEnergy, ce are ca țintă sistemele de infrastructură critică, ar putea pregăti noi atacuri periculoase

Cercetătorii ESET au descoperit un succesor al cunoscutului grup APT BlackEnergy - Pe urmele unei temute amenințări, cu un nou arsenal de instrumente  ESET a dezvăluit detalii despre un succesor ...

Soluția ESET Internet Security câștigă premiul pentru Online Banking din partea MRG Effitas

Suntem încântați să anunțăm că ESET Internet Security a primit anul acesta premiul pentru Online Banking, din partea MRG Effitas. Un reper standard în industrie, ...

Vizualizați comunicatele

Vizitați Blogul