ESET® NOD32® ANTIVIRUS BUSINESS EDITION

Protecție avansată antimalware de tip multi-platformă, pentru sistemele desktop cu Linux

110M+

utilizatori în întreaga lume

200k+

clienți business

400+

țări & teritorii acoperite

13

centre globale de R&D

ESET NOD32 Antivirus Business Edition pentru Linux Desktop

Securitate endpoint complexă ce oferă protecție antimalware dovedită și performanță superioară atât pentru ​​mediile fizice cât și virtuale, ce include:

Administrare de la distanță
Protecție Trans-Platformă
Viteză și flexibilitate
Cerințe minime de sistem

Server de administrare

ESET Security Management Center gestionează produsele endpoint dintr-un singur loc și poate fi instalat pe Windows sau Linux. În plus față de instalare, ESET are un dispozitiv virtual importat pentru configurare rapidă și ușoară.

Suport trans-platformă

Produsele ESET Endpoint suportă toate sistemele de operare, inclusiv Windows, MacOS, Linux și Android. Întregul produs final poate fi gestionat din fața unei console online iar modulul de Mobile Device Management pentru iOS și Android și el pe deplin intregrat.

Protecție pe mai multe nivele

Un singur strat de apărare nu este suficient pentru a amenaja peisajul amenințărilor în continuă creștere. Toate produsele endpoint au capacitatea de a detecta malware-ul în orice etapă a sa: înainte, în timpul sau după execuția acestuia. Prin faptul că ESET nu se concentrează doar pe o anumită parte din ciclul de viață al unui malware, acest lucru ne permite să asigurăm cel mai înalt nivel de protecție posibil.

Cazuri de utilizare

Amenințările zero-day sunt o preocupare majoră pentru companii, din cauza faptului că nu știu cum să protejeze împotriva unor amenințări pe care nu le-au mai întâlnit până acum.

SOLUȚIA

 • Soluțiile endpoint de la ESET folosesc euristica și învățarea automatizată ca parte a abordării noastre multistratificate, de a preveni și de a proteja împotriva malware-ului nevăzut până acum.
 • 13 centre globale de cercetare și dezvoltare ne ajută să avem reacții rapide, imediat după prima incidență a unui malware pe glob.
 • Sistemul de protecție bazat pe Cloud împotriva malware-ului de la ESET protejează automat împotriva noilor amenințări, fără a fi nevoie să așteptați următoarea actualizare a modulelor de detecție.

Vedeți mai multe cazuri de utilizare (PDF)

protejat de ESET din 2017
peste 9,000 stații de lucru

protejat de ESET din 2016 peste 4,000 cutii poștale

protejat de ESET din 2016
peste 14,000 stații de lucru

partener ITP din 2008
bază de clienți - 2 milioane

eset-logo-cybersecurity-experts

Pot companiile să prevină un atac ramsomware

Afla acum

Diferența pe care o aduce ESET

Machine Learning

Toate produsele ESET Endpoint folosesc din 1997 învățarea automatizată, în combinație cu toate celelalte straturi de protecție. În mod specific, învățarea automatizată este utilizată într-o formă consolidată pentru output și rețele neurale.

Reputație & Cache

În momentul inspecției unui obiect, cum ar fi un fișier sau un URL, înainte de a se produce orice scanare, produsele noastre verifică cache-ul local pentru a observa existența unor coduri malițioase cunoscute sau elemente benigne care se află în lista albă. Acest lucru îmbunătățește performanța de scanare.

ESET Livegrid®

Imediat ce este detectată o amenințare de tip zero-day (ex: ransomware), fișierul este trimis către LiveGrid®, sistemul nostru de protecție anti-malware bazat pe cloud, unde amenințarea este executată și monitorizată. Rezultatele acestui sistem sunt furnizate tuturor endpoint-urilor la nivel global în câteva minute, fără a fi nevoie de actualizări.

Detecții DNA

Tipurile de semnături variază de la hash-uri foarte specifice, până la Semnăturile ADN ESET care sunt definiții complexe ale comportamentului codurilor rău intenționate sau ale caracteristicilor malware. Deși codul malițios poate fi modificat foarte ușor de atacatori, comportamentul codurilor nu poate fi schimbat atât de ușor, iar Semnăturile ADN ESET sunt proiectate tocmai pentru a beneficia de acest principiu.

ESET a obținut note maxime; cea mai light soluție de securitate endpoint în 2017

CRN oferă 5-Stele în 2007 Partner Program Guide: al trei-lea an consecutiv.

Endpoint Security 5/5 stele în toate categoriile conform review-ului din revista SC Magazine.

Premiul AAA la testul Enterprise Endpoint Protection.

ESET ENDPOINT ANTIVIRUS

Solicitați o cotație personalizată

Lăsați-ne detaliile dvs. de contact pentru a primi o ofertă adaptată nevoilor companiei dvs.

Testați înainte de a cumpăra

Puteți descărca o licență gratuită de trial, pentru a testa produsul înainte de cumpărare. Fără niciun angajament din partea dvs.

ESET Endpoint Protection Platform acoperă și următoarele sisteme de operare:

Vă doriți o securitate completă pentru rețeaua dvs?

Soluții similare pentru companii

ESET Dynamic Endpoint Protection

 • Security Management Center
 • Endpoint Protection Platform
 • Cloud Sandbox Analysis

ESET Dynamic Mail Protection

 • Security Management Center
 • Mail Security
 • Cloud Sandbox Analysis

Soluții pentru IMM-uri

 • ESET Security Management Center
  Monitorizarea, raportarea și managementul securității de rețea în timp real, de pe un singur ecran.
 • ESET Dynamic Threat Defense
  Tehnologie de sandboxing bazată pe cloud ce detectează cele mai noi tipuri de amenințări de tip zero-day, nemaiîntâlnite până acum.
 • ESET Mail Security
  Protecție puternică anti-malware pentru servere, filtrare spam și scanarea e-mailurilor pentru toate platformele majore de e-mailing.

Rămâneți la curent cu ultimele știri de securitate

Vă sunt oferite de cercetători în securitate recunoscuți și multiplu-premiați din cadrul celor 13 centre globale de cercetare și dezvoltare ale ESET.

Grupul GreyEnergy, ce are ca țintă sistemele de infrastructură critică, ar putea pregăti noi atacuri periculoase

Cercetătorii ESET au descoperit un succesor al cunoscutului grup APT BlackEnergy - Pe urmele unei temute amenințări, cu un nou arsenal de instrumente  ESET a dezvăluit detalii despre un succesor ...

Soluția ESET Internet Security câștigă premiul pentru Online Banking din partea MRG Effitas

Suntem încântați să anunțăm că ESET Internet Security a primit anul acesta premiul pentru Online Banking, din partea MRG Effitas. Un reper standard în industrie, ...

Vizualizați comunicatele

Vizitați Blogul

Utilizator existent?

Administrați-vă licențele

Autentificați-vă în my.eset.com pentru a verifica validitatea licențelor, transferul și administrarea licențelor existente.

Manager de Licențe

Aveți nevoie de suport?

Toate produsele ESET oferă suport tehnic gratuit. Echipele noastre de suport vă oferă ajutor în limba română.

Suport