ESET este recunoscut drept Top Player în raportul APT Protection Market Quadrant 2021 al Radicati, pentru al doilea an consecutiv


2021-03-18

ESET, lider global în securitate cibernetică, a fost recunoscut drept Top Player pentru al doilea rând consecutiv în evaluarea comparativă din 2021 derulată de Radicati Advanced Persistent Threat (APT) Protection Market Quadrant. Raportul analizează 12 furnizori de top de securitate, evaluând funcționalitatea lor și viziunea strategică, ESET fiind unul din cei șase vendori recunoscuți cu distincția Top Player.

Radicati Market Quadrant este un sistem de măsurare utilizat pentru a oferi o imagine mai clară a unei piețe tehnologice specifice, această ediție acoperind APT Protection, definit ca „un set de soluții integrate pentru detecția, prevenirea și remedierea posibilă a amenințărilor de tip zero-day și a atacurilor rău intenționate.”

Portofoliul de produse securitate al companiei ESET include o gamă largă de soluții de ultimă generație, inclusiv ESET Enterprise Inspector (EEI), ESET Threat Intelligence și ESET Dynamic Threat Defense (Cloud Sandbox). Soluțiile și, în special, EEI, au fost apreciate pentru capacitățile lor puternice de detecție și răspuns (EDR), inclusiv monitorizarea evenimentelor, cum ar fi execuția procesului și scriptului și capacitățile extinse de remediere și răspuns. Raportul a apreciat în continuare soluțiile ESET pentru facilitarea implementării și ușurința utilizării, precum și oferirea de asistență în mai multe limbi.

Radicati poziționează furnizorii într-un cadran în funcție de două criterii: funcționalitate și viziune strategică. Radicati evaluează caracteristici și capabilități cheie ale soluțiilor precum: EDR, opțiuni de implementare, suport pentru diverse platforme (sisteme de operare), detecție malware, sandboxing și carantină, investigații și analiza amenințărilor de tip zero-day și a amenințărilor avansate (dar fără a se limita doar la acestea).

În evaluarea din 2021 a Radicati APT Protection Market Quadrant, jucătorii de top (Top Players) sunt descriși drept „liderii actuali din piață cu produse care oferă funcționalități complexe și profunde, precum și o viziune solidă pentru viitor”. Poziționarea ESET ca Top Player pentru al doilea an consecutiv demonstrează tenacitatea companiei, raportul Radicati afirmând că „furnizorii nu devin jucători de top peste noapte ... trebuie să lupte împotriva autosuficienței și să continue să inoveze”. 

Juraj Malcho, Director Tehnologic la ESET, a adăugat: „Suntem încântați să fim recunoscuți drept Top Player în cadrul raportul din 2021 al Radicati APT Protection Market Quadrant. A fi clasat ca Top Player pentru al doilea an consecutiv reflectă efortul continuu al ESET de a inova și de a oferi un portofoliu de produse holistice care să acopere chiar și cele mai avansate scenarii de amenințare persistente. Anul trecut a ajutat la consolidarea importanței securității IT pentru companiile de toate formele și dimensiunile și ne mândrim cu soluțiile noastre testate în lumea reală și cu angajamentul nostru de a crea o lume mai sigură pentru toți utilizatorii de tehnologie.

Pentru a citi mai multe despre raportul Radicati Market Quadrant: Advanced Persistent Threats Protection, dați click aici.