Raportul Gartner:

Magic Quadrant pentru platformele de protecție endpoint

ESET a fost numit singurul „Challenger” în Gartner Magic Quadrant 2018, pentru soluțiile de protecție Endpoint

ESET a câștigat poziția de Challenger în cadrul evaluării Gartner Magic Quadrant 2018. Această poziționare reflectă completitudinea viziunii și capacitatea noastră de a executa.

Considerăm că Gartner Magic Quadrant este general recunoscut drept un raport definitiv privind furnizorii de securitate ce oferă platforme de protecție endpoint.

Punctele centrale ale Raportului includ:

  • Analiza detaliată a pieței de soluții de protecție endpoint, inclusiv factorii de creștere și provocările pe care le implică
  • Evaluarea obiectivă și comparativă a furnizorilor din acest spațiu
  • Criteriile specifice care ajută la selecționarea platformelor de protecție endpoint

Descărcați acum gratuit raportul Gartner și citiți mai multe despre performanța ESET ca Challenger.

Gartner Inc, Magic Quadrant for Endpoint Protection Platforms, Ian McShane, Prateek Bhajanka, Avivah Litan, Eric Quellet, January 24, 2018. Gartner nu aprobă niciun furnizor, produs sau serviciu descris în publicațiile sale de cercetare. Publicațiile de cercetare Gartner constau în opiniile organizației de cercetare Gartner și nu trebuie interpretate ca declarații de fapt. Gartner neagă orice garanție, exprimată sau implicită, cu privire la această cercetare, inclusiv orice garanție de vandabilitate sau de potrivire pentru un anumit scop.

Solicitați raportul

ESET® este un partener multinational care oferă soluții software de securitate. Protejăm peste 100 de milioane de utilizatori din întreaga lume și suntem primul partener global în securitate endpoint, din UE. ESET este o companie privată, liberă de constrângerile legate de rentabilitate rapidă pentru investitori, ceea ce ne permite să ne concentrăm exclusiv pe securitate. Cu un număr de 13 centre de cercetare și dezvoltare în întreaga lume, ESET este prima companie de securitate IT care a câștigat 100 de premii Virus Bulletin VB100, identificând fiecare malware „in the wild", începând cu 2003. În acest an ESET a împlinit 30 de ani în industrie, dezvoltând soluții software de securitate de top și servicii adresate întreprinderilor și consumatorilor din toate colțurile lumii.