ESET vă prezintă

Raportul Magic Quadrant al Gartner pentru platformele de protecție endpoint

ESET a fost numit din nou singurul „Challenger” în raportul Gartner Magic Quadrant 2019, pentru protecție endpoint

Figura 1. Magic Quadrant pentru platformele de protecție endpoint

Sursă: Gartner (August 2019)

Raportul Magic Quadrant al Gartner pentru platformele de protecție endpoint este recunoscut drept raportul definitiv al furnizorilor de securitate IT de nivel superior, ce oferă platforme de protecție a endpoint-urilor. În cel mai recent raport, Gartner numește ESET drept singurul Challenger, pentru al doilea an consecutiv.

Acest titlu important se bazează pe evaluarea făcută de Gartner cu privire la complexitatea viziunii și a capacității de a executa, dovedite de ESET.

Pentru dvs., am publicat un newsletter comprehensiv, în care vă prezentăm raportul complet Gartner.

Accesați acum newsletter-ul și raportul pentru a vedea rezultatele complete oferite de Gartner și pentru a afla mai multe despre tehnologiile de top marca ESET, baza de date globală de amenințări și portofoliul de produse pentru întreprinderi.


Gartner Inc, Magic Quadrant for Endpoint Protection Platforms, Peter Firstbrook, Lawrence Pingree, Dionisio Zumerle, Prateek Bhajanka, Paul Webber, August 20, 2019.
Gartner nu susține niciun furnizor, produs sau serviciu prezentat în publicațiile sale de cercetare. Publicațiile de cercetare Gartner constau în opiniile organizației de cercetare Gartner și nu ar trebui interpretate ca fiind afirmații de fapt. Gartner neagă toate garanțiile, explicite sau implicite, cu privire la această cercetare, inclusiv orice garanții de comerciabilitate sau de potrivire pentru un anumit scop.

Solicitați raportul