Clienții au decis! ESET, recunoscut drept Customers’ Choice în categoria Platforme de Protecție Endpoint

91% dintre clienți ar recomanda ESET conform Gartner Peer Insights*

Suntem mândri să anunțăm faptul că ESET a fost recunoscut drept Customers’ Choice în cel mai recent raport Gartner Peer Insights Voice of the Customer for Endpoint Protection Platform.

97% dintre utilizatorii Gartner Peer Insights au acordat soluției ESET PROTECT un rating de 5 stele sau 4 stele.* Clienții apreciază soluția noastră în egală măsură pentru:

  • Capacitățile produsului
  • Experiența de vânzare
  • Experiența de implementare
  • Experiența privind asistența

  • ESET a obținut astfel un rating de 4.6 din 5 pentru fiecare categorie.*

Potrivit Gartner, „Voice of the Customer” este un document care sintetizează review-urile Gartner Peer Insights din perspective utile pentru factorii de decizie din domeniul IT. Această imagine agregată, împreună cu recenziile individuale detaliate, este complementară cercetării experților Gartner și poate juca un rol cheie în procesul de achiziție, deoarece se concentrează pe experiențele directe ale utilizatorilor în ceea ce privește implementarea și operarea unei soluții.” Raportul mai menționează că: „Furnizorilor plasați în partea din dreapta sus al cadranului „Voice of the Customer” le este oferită distincția „Gartner Peer Insights Customers' Choice”, identificată cu insigna „Customers' Choice”. Acești furnizori ating sau depășesc atât media pieței privind experiența generală, cât și media pieței privind interesul și adoptarea de către utilizatori.”

Sursa: Gartner, Voice of the Customer for Endpoint Protection Platforms, Peer Contributors, 18 septembrie 2023.

ESET oferă acces gratuit la cel mai nou raport Gartner Peer Insights Voice of the Customer for Endpoint Protection Platform. Accesați raportul acum, completând formularul de mai sus, din partea dreaptă.


*pe baza a 142 de review-uri totale până la data de 30 iunie 2023. GARTNER este o marcă înregistrată și o marcă de serviciu, iar emblema GARTNER PEER INSIGHTS CUSTOMERS' CHOICE și PEER INSIGHTS sunt mărci comerciale și mărci de serviciu ale Gartner, Inc. și/sau ale afiliaților săi din SUA și la nivel internațional și sunt utilizate în prezentul document cu permisiunea acestora. Toate drepturile sunt rezervate. Conținutul Gartner Peer Insights constă în opiniile utilizatorilor finali individuali bazate pe experiențele proprii cu furnizorii listați pe platformă, nu trebuie interpretate drept declarații de fapt și nici nu reprezintă opiniile Gartner sau ale afiliaților săi. Gartner nu susține niciun furnizor, produs sau serviciu descris în acest conținut și nici nu oferă garanții, în mod explicit sau implicit, cu privire la acest conținut, cu privire la acuratețea sau caracterul complet al acestuia, inclusiv orice garanții de vandabilitate sau de adecvare la un anumit scop. Acest grafic a fost publicat de Gartner, Inc. ca parte a unui document de cercetare mai amplu și trebuie evaluat în contextul întregului document. Documentul Gartner este disponibil în urma cererii formulate de ESET.

Solicitați raportul