Alăturați-vă serviciului ESET Authorized Training Center

Platforma online gratuită oferită de ESET

Făcând parte din comunitatea ESET Authorized Training Center veți putea îmbunătăți cunoștințele echipei dumneavoastre de vânzări și echipei de suport clienți. În plus, trainingurile online sunt disponibile în mod gratuit. După finalizarea cu succes a instruirii și trecerea testului, participanții primesc o certificare. Certificarea deschide o ușă către numeroase beneficii, oferite de partenerul ESET din fiecare țară.

Beneficii pentru parteneri
  • Training online gratuit dezvoltat de experți în securitate
  • Rezolvarea problemelor tehnice în mod direct și ușor
  • Creșteți nivelul de satisfacție al clienților
  • Răspundeți rapid cerințelor venite din partea clienților
  • Deveniți un expert pe produse ESET
GDPR a intrat în vigoare la 25 mai 2018. Sunteți în conformitate cu noul regulament?

Solicitați acum

Vă rugăm să ne lăsați datele de contact, astfel încât să vă putem oferi o licență trial gratuită și o ofertă personalizată adaptată la nevoile companiei dumneavoastră, fără niciun angajament.

X

Ușor de gestionat

Implementați ușor, configurați și gestionați facil soluția de securitate din fața unei singure console de administrare remote.

Licențiere simplă

Mixați și combinați după nevoie licențele pe mai multe platforme (Windows, Mac, Linux) și dispozitive (computere, smartphone-uri, tablete și servere).

Consum mic de resurse

Toate soluțiile noastre sunt concepute să aibă un impact redus asupra sistemului și utilizează actualizări de dimensiuni mici care nu vor afecta performanța.