ESET Micro Updates

Securitate actualizată pentru operațiuni cu acces liminat la internet

Despre ESET Micro Updates

Soluțiile de securitate ESET sunt potrivite pentru industriile cu acces limitat la internet (GPRS, satelit, radio) precum și celor cu politici stricte de update. În asemenea medii este totuți important să mențineți actualizările de securitate și semnăturile malware actualizate, echilibrând în același timp costurile și disponibilitatea conexiunii la internet.

Soluția noastră ESET Micro Updates are mici dimensiuni și poate fi distribuită prin e-mail. Acest lucru înseamnă că resursele de trafic important pot fi distribuite către alte nevoi de sistem sau de comunicare.

ESET Micro Updates sunt potrivite pentru

ESET Micro updates

Industriile cu acces limitat la internet

- transporturi,
- infarstructură publică,
- tranzacții bancare (terminale POS),
- industria grele
- industria resurselor naturale

ESET Mail Security Linux

Companiile care rulează sisteme de operare sau hardware mai vechi

- manufactură,
- automobile,
- aviație

ESET Mail Security Linux

Organizații care au poilitici stricte de actualizare

- militară,
- farmaceutică

Cea mai mică actualizare de pe piață

ESET Micro Updates conține actualizări foarte mici de la 250 la 500 kilobytes pe săptămână. Dacă nu înregistrați două actualizări consecutive, puteți descărca o actualizare diferențiată după 4 săptămâni (care cuprinde în jur de 1-2 megabytes). După acest pas puteți descărca actualizările standard săptămânale în mod obișnuit.

Procesul de distribuție și de actualizare

O dată pe săptămână, ESET generează o actualizare specială, diferențiată care conține toate schimbările notabile față de săptămâna precedentă. Formatul actualizării este compatibil cu toate produsele ESET de la versiunea 3 în sus. Sistemul de actualizare decomprimă mai apoi arhiva într-un director mirror și actualizează toate computerele client din acel mirror.

Cerințe minime de sistem

Software-ul ESET este foarte bine cunoscut datorită cerințelor minime de sistem pe care le solicită. Acest aspect are doua avantaje: vă permite să folosiți întreaga putere a hardware-ului, chiar și în timpul scanării și actualizării; și face ca software-ul ESET să fie complet compatibil cu calculatoarele mai vechi.

Solicitați cotație

Dacă sunteți interesat de ESET Micro Updates, vă rugăm completați formularul de mai jos.