ESET Threat Intelligence Service

Extindeți cunoștințele de la rețeaua locală la mediul de securitate global

Cunoștințe globale pentru securitatea dumneavoastră

Atacurile targetate, amenințările avansate persistente (APTs), activitățile de tip zero-days și botnet-urile sunt greu de detectat pentru inginerii de securitate care au acces doar la informațiile din rețeaua companiei lor – este nevoie de o privire de ansamblu și cunoștințe detaliate. 

Cum vă poate ajuta ESET Threat Intelligence

Soluția bazată pe cloud ESET Threat Intelligence, micșorează diferența dintre informațiile pe care inginerii de securitate le primesc din rețeaua lor și informațiile cibernetice pe care ESET le colectează din toată lumea.  

Folosind ESET Threat Intelligence veți primi informații detaliate: 

  • Alerte din timp despre secvențele malware direcționate
  • Rapoarte despre activitatea botnet
  • Analize automate ale mostrelor

Download PDF

ESET Threat Intelligence

Sistemul de avertizare global ESET

ESET Threat Intelligence

Detecția noastră bazată pe cloud și sistemul de prevenție, perfecționat cu ajutorul a peste 100 de milioane de senzori în întreaga lume, oferă o bază unică pentru detecțiile imediate și pentru răspunsurile la amenintările noi, nedectate sau avansate.

Primiți alerte din timp despre amenințările "in the wild" și îmbunătățiți-vă securitate în mod proactiv.

Tehnologia ESET (PDF) Citiți mai multe online

Expertiza umană, susținută de cunoștințe automatizate

Folosirea unei mașini care învață decizii automate și care evaluează amenințările posibile reprezintă o parte vitală în abordarea noastră – dar este la fel de puternică precum oamenii care stau în spatele sistemului.

La centrele ESET R&D, care sunt distribuite în toată lumea, cercetătorii de securitate de top lucrează în echipă pentru a asigura cele mai bune și complete informații despre amenințări.

Distincțiile ESET (PDF)

ESET Threat Intelligence

Analiștii de securitate recomandă combinarea măsurilor de securitate pentru a minimiza punctele sensibile potențiale care pot apărea dacă utilizați un singur furnizor de securitate. ESET Threat Intelligence nu necesită ca soluțiile ESET endpoint sau server să fie implementate în rețeaua utilizatorului și astfel să poate fi utilizate de clienții non-ESET ca un strat suplimentar de protecție.

Solicitați cotație

Dacă sunteți interesat de ESET Threat Intelligence, vă rugăm completați formularul de mai jos și veți fi contactat de un reprezentant.