Google Chrome Cleanup. De acum în colaborare cu ESET.

ESET oferă tehnologie companiei Google pentru a proteja utilizatorii de Chrome împotriva malware-ului.


Ce este Chrome Cleanup?

Google Chrome Cleanup, acum în colaborare cu ESET, este un instrument de securitate care avertizează utilizatorii Google Chrome asupra potențialelor amenințări.

Instrumentul înștiințează automat utilizatorii Google Chrome atunci când găsește software potențial nedorit sau rău intenționat. De asemenea, poate elimina amenințarea pentru dvs.

ESET oferă pentru Google Chrome motorul pentru dispozitivul de curățare, disponibil în cea mai recentă versiune a Google Chrome.

De ce aveți nevoie de Chrome Cleanup

Pe măsură ce atacurile cibernetice devin mai complexe și mai greu de observat, navigarea pe Internet vă poate duce la site-uri periculoase care pot instala în mod secret programe rău intenționate pe dispozitive.

Exemplele includ site-uri care instalează programe adware, bare de instrumente sau programe de supraveghere.

Cum funcționează Chrome Cleanup

Chrome Cleanup utilizează tehnologia ESET pentru a identifica și a eradica software-ul suspect sau nedorit pe computerul dvs. Windows. Instrumentul funcționează în fundal, fără a produce încetiniri sau întreruperi pentru utilizator.

Detecție

Când găsește un program suspect, Chrome Cleanup vă va înștiința și se va oferi să îl elimine.

Eliminare

Dacă doriți, faceți clic pe comanda Ștergere și Chrome Cleanup va șterge programul pentru dvs.

Confirmare

Veți fi anunțat după ștergerea programului nedorit.

Protejați-vă casa și afacerea cu soluțiile de securitate ESET

Aflați de ce milioane de utilizatori din întreaga lume au încredere în ESET pentru a bloca secvențele ransomware, atacurile de tip phishing, hackerii și alte amenințări.

Facem din internet un loc mai sigur

Protecție multiplu-premiată

Protecția oferită de ESET este plasată de evaluatorii independenți între cele mai bune din industrie, lucru dovedit și de numărul record de premii Virus Bulletin VB100 (Marea Britanie).

Produs în Uniunea Europeană

Valorile ESET - integritatea, fiabilitatea și independența, au la bază rădăcinile noastre europene și sunt protejate prin structura noastră de proprietate privată.

Tehnologie de ultimă generație

Inteligența artificială, învățarea automatizată și sistemul de reputație bazat pe cloud sunt doar câteva dintre instrumentele inovatoare, dezvoltate în cele 13 centre de cercetare și dezvoltare.

Prezență globală

Oferim soluții de securitate pe 5 continente, de mai bine de 30 de ani. Birourile noastre din 22 țări servesc la protejarea a 110 milioane de utilizatori care se încred în experiența și reputația noastră.