Securitate rapidă şi puternică pentru Mac

ESET® CYBER SECURITY

Protecție rapidă, eficientă pentru Mac-ul dumnevoastră împotriva malware-ului și phishing-ului.

Download Cumpărați acum

Bucurați-vă de internet, protejați de o soluție de securitate multiplu-premiată

Tehnologia de detecție multiplu-premiată ESET vă oferă o protecție anti-malware rapidă, puternică pentru Mac-ul dumneavoastră, chiar dacă navigați, lucrați sau vă jucați online.

Vă apără lumea dumneavoastră online

Antivirus și Anti-spyware concepute pe baza tehnologiei deţinătoare de recorduri ESET NOD32® ce protejează Mac-ul împotriva malware-ului. Funcţia Anti-Phishing vă păstrează la distanţă faţă de site-urile ce încearcă să vă subtilizeze numele de utilizator și credenţialele bancare.

Antivirus dovedit
Ușurință în utilizare

Bucurați-vă de puterea maximă a calculatorului dumneavoastră Mac

Vă oferă mai multe putere pentru programele pe care le folosiți zilnic. Produsul nostru vă lasă să vă jucați, să lucrați sau să navigați pe Internet fără a produce încetiniri.

Install & forget sau configuraţi avansat

Bucurați-vă de interfața familiară simplificată și obțineți o protecție puternică cu setările implicite. Sau configurți soluția de securitate conform nevoilor dumneavoastră.

Cerințe minime de sistem

Toate caracteristicile de care aveți nevoie pentru a fi securizați

  • Antivirus & Anti-spyware
  • Scanare bazată pe cloud
  • Control al mediilor de stocare 
  • Anti-Phishing
  • Cerințe minime de sistem 

Comparați produsele ESET pentru macOS

ESET Cyber Security
ESET Cyber Security
ESET Cyber Security Pro
ESET Cyber Security Pro
ESET Multi Device
ESET Multi-Device Security

Protecție împotriva tuturor tipurilor de amenințări, inclusiv viruși, ransomware și malware Antivirus și Antispyware

Oprește infractorii cibernetici din a fura datele dvs. sensibile, cum ar fi numele de utilizator, parolele sau datele bancare, prin intermediul unor site-uri web false Anti-Phishing

Nu încetinește computer-ul, lasă mai mult din resurse pentru programe și întreține durata de viață a hardware-ului Impact redus asupra sistemului

Blochează CD-urile, USB-uri și alte medii necunoscute, pentru a preveni copierea neautorizată a datelor dvs. private. Controlul mediilor amovibile

Oprește apariția pop-up-urilor enervante în timpul prezentărilor, videoclipurilor sau a altor aplicații, deschise full screen. Mod „Prezentare”

Accelerează scanările, asociind fișierele sigure în liste albe, în funcție de o bază de date a fișierelor, organizate după reputație. Scanare bazată pe cloud

Oferă un nivel constant de protecție împotriva amenințărilor, 24/7. Actualizări automate

Protecție proactivă împotriva tuturor amenințărilor online și offline, datorită funcționalităților Antivirus și Anti-spyware. Securitate în fața virușilor și spyware-ului

Firewall-ul Personal vă protejează de hackerii care încearcă să obțină acces la computer și vă menține invizibil pentru alți utilizatori, când sunteți conectat la un Wi-Fi public. Acces blocat la PC-ul dvs.

Blochează conținutul nedorit de pe internet în funcție de categorii sau site-uri individuale și mențineți copiii în siguranță online, cu instrumentul de Control Parental. Siguranță în mediul online, pentru copii

Soluții de securitate pentru trei sau cinci dispozitive Protecție pentru toate dispozitivele

Securitate rapidă şi puternică pentru Mac

Download Cumpărați

Soluție de securitate multi-stratificată pentru Mac

Download Cumpărați

Un pachet de securitate pentru toate dispozitivele

Download Cumpărați

Comparație extinsă

"ESET Cyber Security Pro se integrează perfect cu laptopul meu MacBook Pro, iar interfața de utilizator este simplă și ușor de utilizat."

Landon C., Statele Unite

Tehnologie de detecție de ultimă oră pentru protecția dumneavoastră

Exploit Blocker

Blochează atacurile concepute special pentru a evita detecția antivirus. Protejează împotriva atacurilor derulate la nivelul browserelor web, cititoarelor de fișiere PDF sau altor aplicații, inclusiv a software-ului bazat pe Java.

Aflați mai multe

Protecție Botnet

Vă protejează împotriva infiltrațiilor de malware de tip botnet - prevenind lansarea atacurilor de tip spam și a celor de rețea de la nivelul propriului computer. Cu ajutorul ESET Network Signatures, blocarea traficului malițios este și mai rapid.

Aflați mai multe

Protecție împotriva atacurilor bazate pe rețea NOU

Detectează secvențele malițioase JavaScript care vă pot ataca prin intermediul browserului și identifică atacurile scripturilor malițioase care încearcă să acceseze Windows PowerShell.

Cerințe de sistem

ESET Cyber Security, cerințe de sistem: Arhitectura procesorului: 32bit x86 or 64bit x64, Intel®. Sistem de operare: macOS 10.12.x (Sierra), OS X 10.11.x (El Capitan), OS X 10.10.x (Yosemite), OS X 10.9.x (Mavericks), OS X 10.8.x (Mountain Lion), OS X 10.7.x (Lion), OS X 10.6.x (Snow Leopard).

Consum de memorie: 300 MB.

Spațiu pe disk (Instalare): 150 MB.

Probleme cunoscute

Download ESET Cyber Security