Vă prezentăm ESET Internet Security NOU

ESET Smart Security a fost înlocuit cu noua noastră soluție îmbunătățită - ESET Internet Security!

ESET Internet Security

Protecție complexă, multi-stratificată pentru activitățile online de zi cu zi, grație tehnologiei ESET ce oferă un echilibru optim între detecție, viteză și ușurință de utilizare

110M+

utilizatori în întreaga lume

102+

premii VB100

30

de ani de tehnologie NOD32

13

centre globale de R&D

Comparați produsele ESET products pentru Windows

Recomandat

 

Securitate clasică

ESET Smart Security

Securitate avansată

ESET Internet Security

Securitate premium

ESET Smart Security Premium

Antivirus premiat
Face navigarea pe internet mai ușoară
O viață fără ransomware
Datele sunt în siguranță de atacatori
Faceți tranzacții și cumpărați online fără griji
Tranzacțiile bancare sunt în siguranță
NEW Protecție împotriva amenințărilor complexe
Sunteți securizați dinainte de a porni Windowsul
NEW Dispozitivele smart sunt protejate
Routerul de acasă este verificat constant
Toate parolele într-un singur loc
Stocate și generate în siguranță
Datele private sunt în siguranță
Prin criptarea folderelor și stick-urilor USB
Download Cumpărați Download Cumpărați

Folosiți în prezent ESET Smart Security?

Dacă folosiți veți rămâne protejați.

Dacă doriți o protecție online actualizată, faceți upgrade gratuit la ESET Internet Security. În plus, veți obține toate funcțiile noi incluse în cea mai recentă actualizare a produsului.

Upgrade gratuit pentru ESET Internet Security

Întrebări frecvente

ESET Internet Security reprezintă o protecție complexă pentru activitățile online de zi cu zi, datorită echilibru optim între detecție, viteză și ușurință de utilizare. Este utilizată de peste 110 de milioane de utilizatori din întreaga lume pentru a detecta și a neutraliza toate tipurile de amenințări digitale, inclusiv viruși, rootkituri, viermi și spyware.

ESET Internet Security este construit pe baza tehnologiei ESET Smart Security și reprezintă o etapă evolutivă logică. În plus față de funcționalitățile ESET Smart Security, acesta conține funcții de securitate îmbunătățite, precum UEFI Scanner și Connected Home Monitor. În calitate de utilizator ESET Smart Security veți obține mai multe caracteristici și protecție actualizată pentru același preț. Dacă sunteți interesat, consultați aici setul complet al funcțiilor ESET Internet Security.

Nu este nevoie să vă actualizați licența, sunteți deja eligibil pentru ESET Internet Security. Trebuie doar să descărcați programul de instalare ESET Internet Security la adresa https://www.eset.com/int/home/internet-security/download/, să urmați instrucțiunile și să vă bucurați de un internet mai sigur. Actualizarea la ESET Internet Security va fi de asemenea disponibilă ca o actualizare în produs pentru toți utilizatorii ESET Smart Security, începând cu versiunea 9.

Upgrade-ul la ESET Internet Security este gratuit, fără costuri suplimentare pentru toți utilizatorii ESET Smart Security.

Scopul nostru principal la ESET este de a proteja pe deplin utilizatorii noștri. Prin urmare, sugerăm insistent actualizarea la ESET Internet Security pentru a primi ultimele funcții și actualizări de protecție. ESET Smart Security nu va fi actualizat la cea mai recentă versiune, nu vor fi adăugate noi funcții sau nu vor fi actualizate, dar veți primi actualizările bazei de date, bazat pe politica noastră “end-of-life”.

Puteți oricând să faceți upgrade la ESET Smart Security Premium. Pentru mai multe informații, vizitați magazinul local ESET pentru licențiere și opțiuni de tarifare.