ESET este cel mai bun la filtrarea mesajelor spam, confirmă testul


2016-03-11

ESET Mail Security a depășit toate produsele concurente în ultimul test al soluțiilor anti-spam realizat de Virus Bulletin, o organizație independentă de testare anti-malware.

Virus Bulletin a publicat cea mai recentă recenzie comparativă VBSpam, un test în care soluțiile anti-spam au fost expuse unor amenințări preluate din realitate. ESET „a obținut un scor final de 99.995 – încă o dată superior oricărui alt produs. Cu siguranță, ESET a meritat o altă distincție VBSpam,” relatează Virus Bulletin în raportul lui de testare.

ESET Mail Security pentru Microsoft Exchange Server s-a clasat în fruntea celorlalte 15 produse testate și i-a fost înmânat premiul de top VBSpam. Produsul ESET a ratat doar zece mesaje spam din peste 200.000 de emailuri, cu zero rezultate fals-pozitive – chiar și pentru newsletter-e, pe care alte produse s-au străduit să le sorteze în mod corespunzător. Combinația dintre rata de detectare excelentă și alarmele fals pozitive, împreună cu viteza ridicată a soluției ESET, s-a tradus în cel mai ridicat scor din testare, de 99.995 de puncte.

În testul VBSpam anterior din noiembrie 2015, ESET Mail Security a obținut de asemenea rezultate excelente, atingând un scor de 99.99 puncte, neînregistrând nicio detecție fals pozitivă.

„Suntem mândri că utilizatorii noștri pot beneficia de performanța excelentă și constantă a produselor noastre,” comentează Ján Baláž, Product Manager la ESET.

Află mai multe despre ESET Mail Security pentru Microsoft Exchange Server și despre raportul VBSpam publicat de Virus Bulletin.