ESET Este Fără Dubii Numărul 1 în Protecția Împotriva Spam


2016-05-06

Soluțiile de securitate ESET au obținut cel mai mare punctaj în testele de filtrare spam, atât pentru utilizatorii business, cât și pentru cei casnici.

Două autorități independente de testare Virus Bulletin și AV-Comparatives, au publicat recent rezultatele testelor de protecție anti-spam. Soluțiile de securitate, cel mai bine cotate în ambele teste, au fost produsele ESET. ESET Mail Security pentru Microsoft Exchange Server a fost evaluat în cadrul ultimei testări VBSpam, iar ESET Smart Security în cadrul testării Anti-Spam AV-Comparatives.

Protecția spam este o parte centrală a abordării multistratificate pe care ESET o aduce la noile generații de soluții de securitate, iar noi investim eforturi considerabile în a ne menține clienții în condiții de siguranță. De asemenea, muncim din greu pentru a minimiza numărul detecțiilor fals pozitive, sarcină dificilă în paralel cu o filtrare cât mai eficientă a mesajelor de tip spam. Prin urmare, ne bucurăm că rezultatele acestor teste confirmă că suntem capabili să realizăm exact acest lucru“, comentează Palo Luka, Chief Technology Officer la ESET.

Virus Bulletin a testat 18 soluții complete business, de securitate de e-mail. ESET Mail Security pentru Microsoft Exchange Server a avut o rată de detecție a spamului de 99.999% din cele 177 de mii de e-mailuri spam și a înregistrat al treilea premiu consecutiv VBSpam+ pentru ESET.

AV-Comparatives a testat 12 de soluții de securitate de top ale consumatorilor, după cum a sugerat revista germană de IT, PC Magazin, folosind capabilitățile anti-spam native ale Microsoft Outlook ca un punct de referință. Pe un set de aproape 130 de mii de e-mailuri spam, ESET Smart Security a atins cea mai mare rată de detecție a spamului de 99,96%, câștigând primul loc în testul anti-spam. “Considerăm integrarea ESET Smart Security în Outlook a fi foarte simplă, dar eficientă, ce permite totodată marcarea ușoară a mail-urilor sau a adreselor de tip spam. Programul a blocat 99,96% din mesajele nedorite în testul nostru de filtrare spam, cel mai mare scor al oricărui produs testat”, se arată în raportul AV-Comparatives.