ESET Lansează Versiunea Beta pentru ESET Internet Security, Noul Produs destinat Utilizatorilor Home


2016-04-20

ESET®, un pionier în securitatea IT, la nivel mondial, de mai bine de două decenii, anunță astăzi disponibilitatea versiunii Beta a produsului ESET NOD32® Antivirus 10, împreună cu un produs complet nou destinat utilizatorilor de acasă - ESET Internet Security.  

Programul ESET Beta oferă o scurtă incursiune a noului produs ESET Internet Security, ce introduce o funcționalitate nouă, denumită Home Network Protection, care permite utilizatorilor să testeze vulnerabilitățile router-ului și să vada dispozitivele conectate la același punct de acces de-a lungul timpului. Această particularitate va ajuta utilizatorii să observe cât de sigură este rețeaua lor de acasă.

ESET Internet Security introduce, de asemenea, Webcam Protection, o caracteristică cu care pot fi controlate procesele și aplicațiile care accesează camerele web ale calculatoarelor conectate, prin afișarea unor notificări atunci când aplicațiile nedorite încearcă să acceseze camera video.

Noul ESET Internet Security a fost proiectat având la bază portofoliul nostru de produse premiate și aduce utilizatorilor cel mai bun mix de detecție, viteză și ușurință în utilizare. Cele mai noi produse adaugă la protecția noastră multi-strat, cu performanță dovedită, un set de caracteristici concentrate pe securizarea intimității, precum și facilități adresate direct afacerilor și utilizatorilor“, a afirmat Eduard Kesely, Manager de produs la ESET.

Portofoliul de produse ESET destinat utilizatorilor de acasă include multe funcționalități validate de-a lungul timpului, cum ar fi Anti-Phishing, Firewall Personal Avansat, Protecție Plăți & Online Banking sau ESET LiveGrid®.

Descărcați astăzi versiunea de evaluare și alăturați-vă comunității din Programul ESET Beta pentru a putea fi printre primii utilizatori ai funcțiilor oferite de noul ESET Internet Security.