ESET solicită cele mai puține resurse dintre toate produsele de securitate testate


2016-06-07

ESET Smart Security 9 a primit cel mai mare scor în testul de performanță AV-Comparatives, având cel mai mic impact asupra resurselor de sistem în comparație cu celelalte produse de securitate testate.

AV-Comparatives, o organizație independentă de testare a software-ului de securitate, a publicat rezultatele Testului de Performanță care măsoară impactul pe care îl au soluțiile anti-malware asupra performanței sistemului. ESET Smart Security a dovedit că are cel mai mic impact asupra resurselor de sistem dintre toate produsele de securitate testate, primind o distincție Advanced +.

"ESET Smart Security 9 a fost îmbunătățit în mod semnificativ, confirmând impactul redus asupra resurselor de sistem", a declarat Andreas Clementi, CEO AV-Comparatives.  

În cel mai recent Test de Performanță AV-Comparatives, ESET Smart Security a fost printre cele cinci produse de securitate care au atins cel mai mare scor de 75 de puncte; Avira, Bitdefender, Kaspersky Lab și Avast au fost celelalte. În testul PC Mark, ESET a ajuns la un scor de 99,7 - împreună cu AVG, Emsisoft și F-Secure.

"Testul AV-Comparatives Performance confirmă faptul că protecția eficientă nu trebuie să compromită performanța. Ne bucurăm că eforturile noastre de a oferi clienților o protecție cu un impact redus asupra performanței sistemului sunt răsplătite", a comentat Palo Luka, Chief Technology Officer la ESET.

Citiți întregul raport sau aflați mai multe despre ESET Smart Security.