Gartner Recunoaște ESET drept un Vizionar în Ultimul Raport Magic Quadrant pentru Platforme de Protecție Endpoint


2016-04-04

ESET este plasat pentru prima dată în sectorul “Vizionarilor“ în Raportul Magic Quadrant pentru Platforme de Protecție Endpoint realizat de Gartner pentru anul 2016.

ESET®, un pionier global în securitatea IT de mai bine de doua decenii, anunță că a fost recunoscut de către Gartner, Inc. drept un Vizionar în raportul Magic Quadrant for Endpoint Protection Platforms *, publicat pe 1 februarie 2016. ESET este poziționat cel mai sus în top pentru abilitățile sale de execuție în sectorul Vizionarilor.

Ultimul raport Gartner Magic Quadrant for Endpoint Protection Platforms a evaluat 18 furnizori pe baza a 10 criterii dificile și a plasat ESET în sectorul “Vizionarilor“, mutându-l de la categoria unde fusese anterior și anume, sectorul “Jucătorilor de nișă“.

“Considerăm că poziționarea în raportul Magic Quadrant for Endpoint Protection Platforms, realizat de Gartner, este o confirmare a succesului ESET în livrarea unei tehnologii avansate și a unor soluții de securitate de top pe piață care să permită întreprinderilor și IMM-urilor să realizeze mai mult în afacerile lor” a afirmat Richard Marko, CEO al ESET. “Simțim, astfel, că efortul nostru continuu de a oferi inteligență premiată împotriva amenințărilor, echilibrată cu gradul de utilizare, performanță și agilitate, a fost recunoscut.”

Noul raport întocmit de Gartner, Magic Quadrant for Endpoint Protection Platforms oferă o analiză cuprinzătoare a furnizorilor de securitate endpoint de top și o imagine de ansamblu asupra pieței de platforme de protecție endpoint. 

Magic Quadrants asigură o poziționare comparativă, grafică, a furnizorilor de tehnologie și servicii în cazul în care creșterea pieței este mare, iar diferențierea furnizorilor este distinctă. Aceste cadrane descriu piețele în fazele de mijloc ale ciclului lor de viață, prin utilizarea unei matrice bi-dimensionale, care evaluează furnizorii, pe baza “Integralității Viziunii” și a “Abilității de Execuție”. **

 * Raportul Gartner “Magic Quadrant for Endpoint Protection Platforms” de Peter Firstbrook, Eric Ouellet, 1 februarie 2016

** Gartner, How Markets and Vendors Are Evaluated in Gartner Magic Quadrants, David Black, Julie Thomas, Tim Weaver, 22 ianuarie 2016

 Disclaimer
Gartner nu susține niciun furnizor, produs sau serviciu descris în publicațiile sale de cercetare și nu recomandă utilizatorilor de tehnologie să selecteze numai furnizorii cu cel mai mare rating sau cu alt tip de desemnare. Publicațiile de cercetare Gartner constau în opiniile organizației de cercetare Gartner și nu trebuie, de fapt, interpretate drept declarații. Gartner neagă toate garanțiile, explicite sau implicite, cu privire la această cercetare, implicit și orice alte garanții ce țin de vânzarea sau de potrivirea produselor pentru un anumit scop.