ESET Câștigă Două Noi Premii VB100


2016-08-16

ESET a câștigat încă două teste comparative Virus Bulletin (UK), obținând premiul VB100 cu numărul 97.

Virus Bulletin, organizația independentă din Marea Britanie, specializată în testarea soluțiilor de securitate, a publicat recent Studiul Comparativ VB100 bazat pe platforma SUSE Linux Enterprise Server și Studiul Comparativ VB100 bazat pe Windows 8.1 Pro 64-Bit.  

În testul comparativ dedicat platformei SUSE Linux Enterprise Server, Virus Bulletin a testat ESET Endpoint Security pentru Linux, înregistrând un scor de 100% la scanare - atât în timpul scanării la cerere, cât și la acces. Același rezultat a fost atins și în cel de-al doilea test de către ESET NOD32 Antivirus 9, acolo unde Windows 8.1 a reprezentat mediul de testare.

ESET a participat la ambele teste, bazându-se pe amprenta redusă asupra resurselor de sistem și pe detecția puternică, adăugând două noi distincții VB100 la colecția sa impresionantă,” afirmă John Hawes, Chief of Operations la Virus Bulletin.

Suntem mândri că performanța noastră are continuitate în cadrul testărilor aplicațiilor software de securitate. Încă de la început, scopul nostru a fost livrarea unei protecții proactive consistente pentru utilizatorii noștri, cu ajutorul unor produse de securitate solide, oferite atât în sectorul business, cât și home, relatează Palo Luka, Chief Technology Office la ESET.

Citiți mai mult despre Testările VB100 sau aflați mai multe despre portofoliul de produse ESET.