ESET lansează noile produse de securitate antivirus pentru utilizatorii de acasă


2016-10-26

ESET® anunță disponibilitatea liniei premium de soluții de securitate pentru utilizatorii de acasă – ESET Smart Security Premium, conceput pe baza tehnologiei premiate NOD32, ce oferă echilibrul optim între detecție, viteză și ușurință în utilizare. În plus, produsul de top ESET oferă  ESET Password Manager pentru o autentificare mai ușoară și mai sigură, precum și ESET Secure Data pentru o criptare ușor de implementat și puternică.

"Pe măsură ce amenințările devin din ce în ce mai diverse, utilizatorii au nevoie de suite de securitate mai complexe cu funcționalități bazate pe preferințele individuale. Noul nostru portofoliu de produse reflectă pe deplin această tendință ", explică Richard Marko, CEO la ESET

ESET are un succes constant în testele independente, primind până acum prestigioasele premii VB100 de 98 de ori, având de departe produsul cu cele mai multe premii primite. Recent, ESET a fost singura soluție de securitate cu protecție completă dintre toate produsele din cadrul testului SE Labs’ Home Anti-Malware Protection și a primit cel mai mare scor la testarea AV-Comparatives’ Performance Test, dintre toate produsele de securitate testate. De asemenea, ESET a fost declarat lider de necontestat în protecția spam, dominând în cadrul testelor VBSpam și AV-Comparatives Anti-Spam.

Odată cu noua linie de produse, ESET subliniază necesitatea protejării confidențialității în timpul operării calculatoarelor și a laptopurilor. Funcționalitatea ESET Webcam Protection, disponibilă cu ESET Smart Security Premium și ESET Internet Security, restricționează accesul neautorizat la camera web, astfel încât să fiți permanent în siguranță. Utilizatorii vor putea vedea și bloca sau permite procesele și aplicațiile care solicită accesul la camera web și vor avea posibilitatea, de asemenea, să închidă complet camera pentru ca procesele sistemului de operare să nu o poată accesa.

Alături de ESET Smart Security Premium, utilizatorii se pot bucura pentru prima dată de ESET Internet Security. Legendarul ESET NOD32® Antivirus 10 rămâne suita ideală pentru gameri, oferind  o protecție sporită împotriva atacurilor bazate pe scripturi.

Portofoliul de produse ESET pentru utilizatorii de acasă include multe funcționalități, demonstrate pe parcursul timpului, cum ar fi Protecție Plăți & Online Banking, Anti-spyware, Anti-Phishing, Exploit Blocker, Firewall Personal avansat și Sistemul de Reputație a Fișierelor ESET LiveGrid®.

"Noile straturi de securitate ale ESET Smart Security Premium îmbunătățesc nivelul general al securității consumatorilor. Având drept scop principal asigurarea unei protecții de top împotriva amenințărilor malware, clienții ESET pot proteja acum fișierele lor, parolele, camerele web și chiar rețeaua de acasă, toate acestea cu o singură soluție integrată," afirmă Pală Luka, CTO la ESET.

Ce este nou?

Protecția împotriva atacurilor bazate pe scripturi detectează atacurile bazate pe scripturi care încearcă să exploateze Windows PowerShell. De asemenea, detectează coduri malițioase JavaScript, care pot ataca prin intermediul browser-ului; toate browserele importante sunt acceptate.

Protecția rețelei de acasă permite utilizatorilor să testeze vulnerabilitățile routerelor de acasă, cum ar fi parolele slabe sau firmware-ul neactualizat și le oferă acestora opțiuni pentru remediere. Această funcționalitate asigură, de asemenea, o listă ușor de accesat a dispozitivelor conectate, pe care le clasifică în funcție de tipul lor, afișând cine este conectat. Acest lucru ajută utilizatorii să vadă cât sunt de sigure rețelele lor de acasă.

Protecția Camerei Web este o funcționalitate ce controlează procesele și aplicațiile care accesează camerele web conectate și afișează notificări în momentul în care aplicațiile nedorite încearcă să apeleze camera.

ESET Password Manager utilizează criptarea de tip AES‑256 – standardul de top la nivel mondial – pentru a stoca și completa în mod implicit toate parolele utilizatorului. Generează și stochează, de asemenea, parole noi foarte puternice de fiecare dată când utilizatorul are nevoie.

ESET Secure Data protejează împotriva furtului de date în cazul pierderii unității USB sau a laptopului și permite o colaborare și un schimb de date sigure.