ESET lansează o actualizare de servicii pentru compatibilitatea cu macOS Sierra®


2016-09-20

Produsele ESET Cyber Security și ESET Cyber Security Pro® pentru utilizatorii home, precum și produsele business ESET Endpoint Security pentru macOS și ESET Endpoint Antivirus pentru macOS sunt acum pe deplin compatibile cu noul sistem de operare Apple pentru Mac - Sierra.

ESET®, lider în protecția proactivă, lansează astăzi actualizarea pentru produsele ESET Cyber Security și ESET Cyber Security Pro dedicate utilizatorilor home, ce este compatibilă cu cel mai recent sistem de operare de la Apple, denumit Sierra. În paralel, ESET actualizează și produsele business ESET Endpoint Security pentru macOS și ESET Endpoint Antivirus pentru macOS.

 Odată cu această versiune, formidabila combinație a tehnologiei ESET NOD32® cu macOS Sierra va continua să ofere utilizatorilor Mac niveluri suplimentare de securitate, protecție proactivă și funcționalități de detectare împotriva amenințărilor de pe internet, pentru a păstra Mac-ul lor în siguranță.

 ESET Cyber Security și ESET Cyber Security Pro păstrează principalele caracteristici, cum ar fi: antivirus, anti-spyware, scanare bazată pe cloud, anti-phishing, firewall personal, control parental, control medii de stocare portabile, mod de lucru silențios  și impact redus asupra reurselor de sistem.