ESET Lansează Update-ul pentru Remote Administrator


2016-07-21

Lansarea actualizării ESET Remote Administrator aduce îmbunătățiri semnificative pentru utilizatorii business din companii de orice dimensiune.

ESET oferă cea mai nouă versiune a ESET Remote Administrator, consola de administrare de la distanță a soluțiilor business, independentă de platformă. Versiunea actuală aduce îmbunătățiri și caracteristici noi pentru a ușura viața administratorilor IT.

Acesta dispune de un sistem integrat de manangement al sarcinilor pentru a minimiza timpii morți, permițând în același timp efectuarea acțiunilor în mod automat pe baza unei apartenențe la un grup dinamic, chiar și atunci când endpoint-urile sunt offline și nu sunt conectate la ESET Remote Administrator (ERA).

Produsul a fost îmbunătățit cu un expert (wizard) post-instalare pentru o configurare și o implementare intuitivă în orice mediu și include un dispozitiv de înscriere (enrolment) reproiectat, ideal pentru a optimiza înregistrarea în masă a dispozitivelor mobile. Importul automat în CSV este, de asemenea, un mare plus oferit de ultima versiune.

"Ne-am concentrat pe îmbunătățirea întregii experiențe a utilizatorului cu ESET Remote Administrator, acum mai ușoară la orice nivel – de la aspectele complexe, cum ar fi configurarea și implementarea, la cazurile mai specializate de utilizare cum ar fi înregistrarea licențelor, gestionarea politicilor sau upgrade-urile de infrastructură ori soluționarea problemelor", a explicat Michael Jankech, Business Product Manager, la ESET.

Cu ajutorul unei interfețe web îmbunătățite, administratorii IT și echipele de securitate au o imagine de ansamblu a ceea ce se întâmplă în cadrul organizației și pot determina relațiile dintre date și utilizatori.

În plus, ERA poate fi instalat pe Windows, precum și pe serverele Linux și este realizat ca un dispozitiv virtual. ESET Remote Administrator utilizează instrumente integrate, protecție a amenințărilor dinamice și are o nouă arhitectură bazată pe agent pentru a simplifica atât securitatea rețelelor, cât și pentru a minimiza cheltuielile administrative.

Noile caracteristici și îmbunătățiri includ:

  • Noi procese, refăcute, de implementare a agentului, cu mai multe opțiuni pentru o diversitate de dimensiuni de rețele
  • Un nou program de instalare cu mai multe opțiuni
  • Produsul ERA este simplificat pentru companiile mici și mijlocii