ESET oferă o protecție de top platformei Mac


2016-08-08

ESET Cyber Security Pro a obținut un rezultat de protecție 100% în testul realizat de către AV-Comparatives, în care au fost evaluate 10 soluții anti-malware pentru Mac.

În cadrul celei mai recente testări de soluții de securitate pentru Mac  realizată de către AV-Comparatives, ESET Cyber Security Pro a obținut scorul maxim în cadrul testului de protecție anti-malware pentru Mac.

Cel mai recent test de securitate pentru Mac s-a bazat pe verificarea protecției anti-malware specifice platformei, având și o secțiune de evaluare a detecție anti-malware pentru coduri destinate platformei Windows. În prima parte, AV-Comparatives a testat cele mai recente 50 de mostre Mac, în cea de-a doua parte au examinat detecția celor mai prevalente 250 de mostre pentru Windows. În ambele cazuri, ESET Cyber Security Pro a obținut un punctaj maxim.

ESET Cyber Security Pro își menține o linie simplă de design al interfeței, aceasta fiind foarte bine configurată și oferind facilități de suport exemplare, facilitând în versiunea 6 din test,  accesul atât pentru utilizatorii experimentați, cât și pentru cei neexperimentați,” afirmă Andreas Clementi, CEO la AV-Comparatives. 

“Suntem bucuroși să vedem că eforturile noastre nu au fost în zadar, soluția ESET înregistrând zero detecții fals pozitive și o protecție anti-malware de 100%, pentru OS X, la fel și în cazul detecției anti-malware pentru Windows,”  a comentat Mario Turner, Product Manager la ESET.

Pentru a afla mai multe despre produsele ESET pentru OS X sau  pentru a citi întregul raport Mac Security Test realizat de către AV-Comparatives.