Noua versiune ESET Online Scanner – scanările sunt și mai ușor de realizat


2016-09-16

ESET®, un pionier la nivel global în securitatea IT de peste 20 de ani, a lansat o nouă versiune pentru ESET Online Scanner – aplicația sa gratuită de scanare și ștergere malware, bazată pe ThreatSense®, ce oferă scanări antivirus complete direct prin intermediul browserului.

Ultima versiune de ESET Online Scanner este complet independentă de tipul browserului, ce înseamnă că poate fi rulată cu ușurință de pe toate browserele web cunoscute. În plus, instalarea este acum posibilă fără privilegiile de administrator iar scanarea și eliminarea malware-ului de pe computer este mult mai facilă.

Configurat să fie prietenos cu utilizatorul, ESET Online Scanner a introdus de asemenea caracteristici suplimentare pentru înlăturarea malware-ului, fiind incluse:

  • Scanarea locațiilor Autostart – Activează scanarea Autostart și sectorul de boot pentru detectarea amenințărilor ascunse – prin alegerea acestei opțiuni în “advanced setup/scan targets”
  • Ștergerea regiștrilor de malware – Înlătură malware-ul care rămâne în sistemul de regiștri
  • Curățarea în timpul repornirii, urmată de re-scanare – Dacă este necesar, ESET Online Scanner este capabil să marcheze cele mai persistente secvențe malware, pentru o ștergere automată după un restart.

 Pentru mai multe informații despre produsul gratuit, ESET Online Scanner, vizitați ESET Knowledgebase sau rulați-l direct din Eset.ro.