ESET Endpoint Encryption


2017-09-19

ESET comunică rebranding-ul acestui produs la Gartner Security & Risk Management Summit din Londra

ESET®, lider mondial în protecția endpoint-urilor, ce provine din Uniunea Europeană, introduce ESET Endpoint Encryption audienței de la summit-ul Gartner de securitate și gestionare a riscului, organizat în 2017 la Londra.

În urma unei tranziții de doi ani, ca urmare a achiziționării companiei specializate în soluții de criptare a datelor DESlock Ltd., ESET își intensifică activitățile de creștere a portofoliului de soluții prin adăugarea completă a soluției de criptare sub brandul părinte.

ESET Endpoint Encryption este un instrument puternic, cu gestionare patentată a partajării cheilor, ce oferă diverse componente de criptare. El include gestionarea securizată bazată pe browser web, o ediție mobilă pentru iOS® și un client portabil, ce permite accesul securizat la date chiar și pe stațiile de lucru care nu au instalat ESET Endpoint Encryption.

"Suntem fericiți că am ajuns astăzi la această etapă importantă", a declarat David Tomlinson, managerul ESET Endpoint Encryption. "Anul următor va fi foarte important în popularizarea soluțiilor de criptare și necesitatea unei soluții de calitate nu a fost niciodată mai importantă. Soluția noastră oferă o gamă completă de opțiuni de criptare, este ușor de utilizat și de implementat, pentru orice afacere, indiferent de dimensiuni. "

Odată cu intrarea în vigoare a Regulamentului General privind Protecția Datelor (GDPR) în 2018, asigurarea unei soluții stabile de criptare pentru afacerea dvs. va reprezenta mai mult decât oricând o necesitate. ESET Endpoint Encryption oferă cel mai bun echilibru între lungimea cheii de criptare, algoritmul avansat de criptare și ușurință în utilizare, astfel încât firmele care lucrează cu date personale de orice natură să poată atinge facil conformitatea cu cerințele viitorului regulament. Aceste noi cerințe nu afectează numai companiile din Europa, ci vor avea implicații mai largi pentru companiile de pe tot globul care stochează date ale clienților de pe continent.

 

Pentru a afla mai multe despre ESET Endpoint Encryption vizitați www.eset.ro.

Pentru a afla mai multe despre Regulamentul General privind Protecția Datelor, vă rugăm să vizitați site-ul encryption.eset.com.

 

 

 

 

 

Despre ESET

Timp de 30 de ani, ESET® a dezvoltat software și servicii de securitate IT de top în industrie, pentru mediul de afaceri și consumatorii din întreaga lume. Cu soluții variind de la cele dedicate pentru endpoint-uri și pentru securitatea mobilă până la criptare și autentificare prin doi factori, produsele de înaltă performanță, ușor de utilizat, de la ESET, oferă consumatorilor și companiilor liniște pentru a se bucura de întregul potențial al tehnologiei lor. ESET protejează și monitorizează 24 de ore din 24, 7 zile din 7, actualizând tehnicile de apărare în timp real pentru a menține utilizatorii în siguranță și pentru a funcționa fără întreruperi. Evoluția amenințărilor necesită o companie de securitate IT evoluată. Susținută de centrele de cercetare și dezvoltare din întreaga lume, ESET a fost prima companie de securitate IT care a câștigat 100 de premii Virus Bulletin VB100, identificând fiecare malware "in-the-wild", fără întrerupere începând din 2003. Pentru mai multe informații, vizitați www.eset.ro și conturile de Facebook și Twitter.

Despre Axel Soft IT Group

În Romania, distribuitorul exclusiv al soluțiilor de securitate ESET este compania Axel Soft IT Group, a cărei rețea de parteneri distribuie soluțiile ESET la nivel național. Axel Soft IT Group asigură pentru toate produsele ESET suport tehnic 24/24 ore, 7 zile pe săptămână, în limba română, fără costuri suplimentare.