ESET, lider în raportul VBSpam Email Security din martie 2019


2019-04-05

ESET a obținut certificarea VBSpam+ într-un raport recent al Virus Bulletin, un organism de testare și certificare independent din Marea Britanie.

Soluția de securitate ESET Mail Security pentru Microsoft Exchange Server a primit această certificare în ediția din martie 2019 a VBSpam Email Security Comparative. Această evaluare a supus analizei 11 soluții complete de securitate la nivel de e-mail și 7 liste negre, pentru a măsura performanța acestora împotriva unor fluxuri mixte de e-mail dorite, nedorite și rău intenționate. Procesul de certificare VBSpam reprezintă un test de cel mai înalt nivel al soluțiilor de securitate dedicate conturilor email din segmentul business, oferind multe detalii ale performanței efective pe care o au tehnologiile de filtrare a mesajelor spam.

ESET Mail Security pentru Microsoft Exchange Server a obținut cel mai mare scor SPAM+, doar 4 dintre produsele evaluate realizând această performanță. Ca rezultat, ESET s-a clasat pe primul loc, alături de FortiMail.

Pe lângă măsurarea ratei de capturare a e-mailurilor spam, raportul din martie 2019 vine cu o nouă subcategorie, cea dedicată e-mailurilor de „phishing". Acestea conțin de regulă link-uri către pagini de login false sau pagini ce descarcă programe malware. ESET a fost singurul produs revizuit care a reușit să detecteze toate e-mailurile de phishing, obținând o rată de 100% în această categorie.

Jakub Debski, Chief Product Officer la ESET, a declarat: „Această recunoaștere, ca lider în securitatea de mail pe segmentul business, este o dovadă a angajamentului nostru în furnizarea celor mai bune soluții în domeniul securității IT. Fiecare afacere se bazează pe comunicarea prin e-mail și, fiind atât de vitală pentru orice mediu business, suntem mândri să oferim o soluție fiabilă companiilor din întreaga lume".