ESET devine partener cu Chronicle, o companie Alphabet


2019-04-25

ESET, lider global în domeniul securității sistemelor informatice, anunță astăzi noul parteneriat cu Chronicle (o companie Alphabet), ce are ca scop validarea incidentelor de securitate și a alertelor din cadrul Backstory, un serviciu de securitate lansat de Chronicle, prin intermediul căruia companiile pot încărca, stoca și analiza telemetria lor de securitate internă, pentru a detecta și a investiga potențialele atacuri. Colaborarea dintre ESET și Backstory le va oferi clienților o perspectivă îmbunătățită asupra securității rețelelor, facilitând, astfel, o protecție mai avansată împotriva amenințărilor persistente avansate.

Având peste 30 de ani de inovație în domeniul securității informatice, ESET protejează în prezent peste 110 de milioane de utilizatori din 200 de țări și teritorii la nivel global. Aproape 40% dintre angajații ESET lucrează în domeniul cercetării și dezvoltării, menținând utilizatorii în siguranță în fața celor mai recente și avansate atacuri cibernetice. Datele threat intelligence ale ESET blochează atacurile direcționate, protejează împotriva phishing-ului, opresc botnet-urile și detectează amenințările persistente avansate.

„Parteneriatul nostru cu Chronicle va conduce la o remediere mai simplă, mai rapidă și mai eficientă a amenințărilor cibernetice avansate", a declarat Tony Anscombe, Industry Ambassador la ESET. „Clienții vor putea să înțeleagă rapid incidentele, să ia măsurile corespunzătoare și să se mențină cu un pas înaintea răuvoitorilor", a adăugat Anscombe.

„Suntem încântați să întâmpinăm echipa ESET ca Insight Partner", a declarat Ansh Patnaik, Chief Product Officer la Chronicle. „Ca o platformă globală, concepută pentru a analiza telemetria de securitate internă a companiilor, Backstory oferă clienților un plus-valoare atunci când este integrată cu alte tehnologii cheie în cadrul rețelelor clienților. Credem că parteneriatul cu ESET le va oferi clienților o imagine mai amplă și mai precisă asupra amenințărilor din cadrul rețelelor lor. "