Soluția ESET Internet Security, premiată de AV Comparatives și Virus Bulletin


2019-05-23

Soluția ESET Internet Security pentru Windows a fost recent premiată de AV Comparatives și Virus Bulletin.

AV Comparatives, un organism de testare și certificare independent, de renume mondial, a clasat ESET Internet Security pe primul loc în raportul Performance Test – Impact of Consumer Security Software on System Performance. ESET a obținut un scor de 99,7 puncte, înregistrând, astfel, o creștere față de anul trecut, când a avut un rezultat de 98,5 puncte. Cel mai popular produs din segmentul pentru consumatori a primit calificativul „Foarte rapid" la toate testele: copierea fișierelor, manipularea arhivelor, instalarea aplicațiilor, lansarea, navigarea pe site-uri și descărcarea de conținut.

Testul lor standard evaluează impactul software-ului asupra performanței sistemului, ținând cont că un software antivirus ce oferă protecție în timp real utilizează un procent din resursele sistemului în timp ce rulează în fundal. ESET a ocupat primul loc dintre cei 16 furnizori participanți la testare.

În plus, ESET Internet Security a primit certificarea VB100 în raportul VB 100 Certification Report April 2019. Certificarea este acordată software-ului care îndeplinește un standard minim de detecție a malware-ului, blocând cât mai puține programe legitime, de preferat niciunul. ESET a primit un rating de 100%, primind, astfel, o altă certificare VB100 și premiul Virus Bulletin cu numărul 119.

Jiří Kropáč, directorul departamentului de detecție a amenințărilor la ESET, a declarat: „Recunoașterea ESET ca lider în protecția consumatorilor este dovada efortului nostru continuu de a oferi atât consumatorilor, cât și companiilor cele mai bune soluții de securitate IT. Întrucât malware-ul continuă să avanseze și să devină o amenințare din ce în ce mai serioasă pentru utilizatori și datele lor personale, suntem încântați că putem oferi o soluție fiabilă care menține consumatorii din întreaga lume protejați și în siguranță".

Puteți afla mai multe despre soluția ESET Internet Security aici.