ESET își reafirmă statutul de „Campion” în Global Cybersecurity Leadership Matrix 2020 al Canalys


2020-06-25

ESET, lider global în domeniul securității cibernetice, a obținut statutul de Campion, pentru al doilea an consecutiv, în cel mai recent raport Cybersecurity Leadership Matrix 2020 al Canalys, îmbunătățindu-și poziția ocupată anul precedent, printr-o creștere a rețelei și un dinamism manifestat inclusiv dincolo de teritoriul Europei.

Canalys este un lider la nivel global în rândul companiilor de analiză a pieței tehnologice, cu un focus distinct la nivel de canal de distribuție, ce are ca scop ghidarea clienților în viitorul industriei tehnologice, chiar și dincolo de modelele de business din trecut.

Raportul Canalys Cybersecurity Leadership Matrix a evaluat 17 furnizori de soluții de securitate cibernetică în funcție de canalul lor global da vânzare și în funcție de performanța lor din piață, manifestată în ultimele 12 luni. Matricea combină feedback-ul primit de companii din partea partenerilor acestora, prin instrumentul Canalys Vendor Benchmark și o analiză independentă a dinamismului fiecărui furnizor manifestată în canalul de distribuție, în funcție de investiții, strategie, performanță și execuție.

ESET a obținut cele mai mari scoruri în categorii precum disponibilitatea produsului, ofertă și ușurința de colaborare în afaceri. Poziția îmbunătățită a ESET în acest raport se datorează și lansării unui modul de activare MSP, care stimulează creșterea printr-o rețea de 7.000 de MSP-uri, precum și datorită integrării feedback-ului primit de companie de la clienți în  produsele serviciile și tehnologiile lansate. Această abordare deschisă la colaborare  asigură o funcționare inovatoare și eficientă a companiei pe toate regiunile de pe glob pe care compania activează și o face puternic adaptată la starea curentă a peisajului global de amenințări cibernetice.

ESET a fost unul dintre cei șapte vendori care au primit statutul de Campion și unul dintre cei patru care și-au consolidat această poziție încă de anul trecut, alături de Cisco, Palo Alto Networks și Fortinet. Campionii au cele mai mari scoruri în categoria Canalys Vendor Benchmark și prezintă caracteristici comune, inclusiv îmbunătățirea și simplificarea proceselor de activitate în canalul de vânzare și demonstrarea angajamentului pentru creșterea veniturilor generate de parteneri. Campionii trebuie să arate, de asemenea, că fac investiții durabile pentru viitoarele modele de canale, inclusiv pentru programele și inițiativele de canal.



Ignacio Sbampato, Chief Business Officer la ESET, a declarat: „De la începutul existenței noastre, am fost o companie centrată pe canalul de distribuție, iar partenerii noștri știu acest lucru, așa că titlul de „Campion” câștigat doi ani la rând este o confirmare a faptului că facem o treabă grozavă împreună, bazată pe o abordare cinstită și directă, orientată pentru a construi colaborări puternice și de lungă durată în întreaga lume. Inovăm și îmbunătățim în permanență ofertele noastre și este extrem de satisfăcător să știm că suntem evaluați favorabil de partenerii noștri și că suportul nostru oferit furnizorilor de servicii MSP este apreciat. O experiență mai sigură pe internet pentru toți utilizatorii este esențială pentru misiunea noastră principală, la baza căreia se află relațiile solide cu partenerii noștri.”