ESET Mobile Security obține un punctaj de top în evaluarea AV-TEST „Cel mai bun software antivirus pentru Android”


2020-11-19

București, 19 noiembrie 2020 - ESET, lider global în securitate cibernetică, a primit din nou cel mai mare scor în cadrul celei mai recente evaluări AV-TEST pentru cel mai bun software antivirus pentru Android. După lansarea versiunii 6.0 a ESET Mobile Security (EMS) în septembrie cu noua funcție de protecție a plăților, ESET a obținut cele mai bune punctaje pentru a doua oară la rând, cu un total de 18 puncte.

AV-TEST, o organizație de testare independentă de top, folosește una dintre cele mai mari colecții de mostre digitale de malware din lume pentru a crea un mediu real pentru o testare internă extrem de precisă.

După obținerea scorului maxim în cadrul testării AV-TEST din iulie 2020, ESET a fost evaluat alături de alte 14 produse de securitate mobilă, utilizând setările implicite și cea mai recentă versiune a tuturor produselor. Testarea s-a axat pe detectarea programelor malware și ușurința utilizării, fiind luate în calcul inclusiv performanța și detecțiile fals pozitive. ESET Mobile Security a obținut cel mai mare scor de 99,8% în „Protecția împotriva ultimelor atacuri malware Android în timp real” și un scor perfect de 100% în „Detectarea secvențelor malware Android prevalente descoperite în ultimele 4 săptămâni”. Aplicația ESET Mobile Security pentru Android a fost, de asemenea, recunoscută pentru că nu afectează durata de viață a bateriei și nu produce încetiniri dispozitivului.

Versiunea 6.0 a soluției premium ESET Mobile Security introduce un nou strat de securitate pentru utilizatorii EMS. Funcția de protecție a plăților protejează utilizatorii în timp ce utilizează aplicații financiare, de exemplu, pentru activități bancare sau de tranzacționare. Această funcție clasifică automat toate aplicațiile instalate din magazinul Google Play care se încadrează în categoria Finanțe și le scanează pentru potențiale amenințări. Utilizatorul are, de asemenea, libertatea de a adăuga pe listă alte aplicații instalate care ar putea intra în categoria Finanțe și care nu au fost incluse de ESET Mobile Security.

 Pe baza rezultatelor obținute, Branislav Orlík, Manager de Produs la ESET, a specificat: „Suntem extrem de mândri de recunoașterea consecventă a ESET de către AV-TEST pentru oferta noastră de produse de securitate mobilă. Devotamentul nostru de a oferi clienților cele mai bune soluții de securitate IT se reflectă în aceste scoruri, deoarece este vital ca datele personale și profesionale ale utilizatorilor să fie protejate la cel mai înalt standard. Suntem mândri să fim recunoscuți pentru soluțiile noastre de ultimă generație și ne asumăm în continuare angajamentul de a îmbunătăți permanent ofertele noastre de produse.”

 

Dați click aici pentru a afla mai multe informații despre ESET Mobile Security.