ESET câștigă un premiu important din partea SE Labs pentru soluția ESET Endpoint Security


2020-12-11

 

ESET, lider global pe piața soluțiilor de securitate cibernetică, a câștigat premiul AAA pentru soluția ESET Endpoint Security din partea SE Labs Q3 Enterprise Endpoint Protection. Este a doua oară în decursul acestui an când ESET este recunoscut cu cel mai important premiu din portofoliul SE Labs, după ce a primit același rating în primul trimestru al anului.

SE Labs este o companie de testare condusă independent, care și-a propus să îmbunătățească securitatea tehnologiei informației prin evaluarea produselor și serviciilor concepute să detecteze atacurile, să protejeze împotriva intruziunilor sau ambele. Compania a testat nouă soluții de securitate dedicate endpoint între iulie și septembrie 2020 pentru a evalua cât de eficiente au fost produsele în detectarea și protecția împotriva amenințărilor în timp real. ESET Endpoint Security a primit un rating total de acuratețe de 1.135, al doilea cel mai mare scor în rândul soluțiilor de securitate testate.

ESET Endpoint Security, care îmbină un antivirus robust cu un software de securitate a rețelei menit să protejeze companiile, a fost expus unui mix de atacuri direcționate și amenințări bazate pe web sau e-mailuri publice din lumea reală în procesul de testare. Rezultatele demonstrează că soluția este eficientă în blocarea adreselor URL rău intenționate, gestionarea exploatărilor și clasificarea corectă a aplicațiilor și site-urilor legitime.

ESET a obținut, de asemenea, cel mai mare premiu din raportul Q1 al SE Labs la începutul anului, primind același rating AAA.

Jiri Kropáč, Head of Threat Detection Labs la ESET, a declarat: „ESET Endpoint Security oferă clienților cel mai bun nivel de protecție posibil, iar primirea acestui rating, AAA, din partea SE Labs este o dovadă a acestui fapt. Adaptăm și avansăm în permanență tehnologia noastră pentru a oferi echilibrul ideal între detecție și prevenție și performanță optimă, iar acest lucru se reflectă în recunoașterea capacității soluției noastre de a bloca adresele URL malițioase și de a clasifica aplicațiile. Suntem mândri că suntem permanent recunoscuți pentru ofertele noastre și suntem dedicați protejării clienților noștri de amenințările din peisajul cibernetic. ”