ESET primește distincții Top Product, pentru cel mai bun software antivirus Windows, de la AV-TEST


2021-03-05

ESET, lider global în securitate cibernetică, a fost din nou distins cu evaluări Top Product în ultimele teste AV-TEST Product Review and Certification atât pentru produsele sale business, cât și pentru cele consumer. Oferta de soluții business ESET pentru Windows, ESET Endpoint Security 7.3 și produsul său Windows pentru utilizatorii de acasă, ESET Internet Security 14.0, au obținut scoruri perfecte în categoriile Protecție, Utilizare și Performanță. Astfel, ambele soluții au fost premiate ca Top Product în testele din noiembrie și decembrie 2020. Aceste premii reprezintă o continuare a succesului înregistrat în rapoartele din august și octombrie ale AV-TEST, în care ESET Endpoint Security 7.3 și ESET Internet Security 13.2 au primit, de asemenea, distincții Top Product. 

AV-TEST, o organizație de testare, independentă, de top, utilizează una dintre cele mai mari colecții de eșantioane de programe malware din lume ce ajută la crearea unui mediu de evaluare in-house foarte complex, pentru scenarii de testare foarte precise și realiste.

Testele au căutat să identifice cel mai bun software antivirus Windows, atât pentru nevoile utilizatorilor de acasă cât și pentru clienții business, toți producătorii fiind evaluați în trei categorii principale: Protecție, Utilizare și Performanță. În cadrul acestor teste de soluții anti-malware, pentru business și uz personal, soluțiile ESET au obținut un scor perfect, 6, în categoria Protecție, în care se evaluează nivelul de detecție și securitate asigurat împotriva malware-ului, inclusiv a amenințărilor web sau a celor care se propagă prin e-mail. Soluțiile au obținut, de asemenea, un scor perfect în categoria Utilizare ce măsoară impactul soluției asupra calității utilizării PC-ului, cu indicatori precum alarme false, detecții fals-pozitive și blocarea inutilă a site-urilor web. În cele din urmă, în categoria Performanță a fost determinat impactul asupra resurselor și vitezei computerului. Atât în categoria produselor pentru uz personal cât și a celor business, soluțiile ESET au obținut din nou scorul maxim, 6 puncte din 6, o îmbunătățire față de scorul anterior (5,5) pe care soluțiile ESET l-au înregistrat în testele din august/octombrie 2020.

Roman Kováč, Chief Research Officer la ESET, a precizat: „Suntem încântați să primim în continuare distincții pentru soluțiile noastre de securitate de tip home user și business, iar succesul nostru prezent, prin care am atins scoruri perfecte în toate cele trei categorii de test ne face extrem de mândri. La ESET, suntem dedicați misiunii noastre de a face tehnologia mai sigură pentru consumatori și companii, iar recunoașterea soluțiilor noastre drept produse de top este dovada acestor eforturi. Recomandările AV-TEST reconfirmă faptul că soluțiile noastre au performanță dovedită, eficientă în scenarii din lumea reală. Având în vedere că evenimentele fără precedent de anul trecut au făcut ca multe persoane să își mute activitatea în mediul online, iar amenințările cibernetice exploatează acest lucru din ce în ce mai puternic, această confirmare din partea AV-TEST nu a fost niciodată mai importantă. Utilizatorii de produse pentru uz personal și cei business pot avea încredere că sunt pe mâini sigure cu ESET.

 

Aflați mai multe despre soluțiile home ESET și despre produsele business pentru Windows accesând site-ul nostru.