ESET a fost numit Lider în raportul de vară al G2, cu soluția ESET PROTECT Advanced


2022-06-23

23 iunie 2022 – ESET, lider global în securitate digitală, a primit statutul de Lider în raportul G2 pentru vara anului 2022. Soluția ESET PROTECT Advanced a fost în mod constant foarte apreciată de utilizatorii G2 (site de evaluare peer-to-peer cu sediul în Chicago, ce pune accent pe agregarea recenziilor utilizatorilor business) și a obținut scoruri ridicate în ceea ce privește satisfacția și prezența pe piață, în rapoartele lor Grid®. Aceste rapoarte reprezintă vocea utilizatorilor obișnuiți de software și voturile democratice ale acestora sunt repere pentru compararea produselor și analiza tendințelor pieței.

În ediția de vară a Rapoartelor G2 Grid®, ESET a fost Lider în mai multe dintre acestea, inclusiv pentru Antivirus Software, Endpoint Management Software, Endpoint Protection Suites și Mobile Data Security Software. Iar în ceea ce privește rapoartele Mid-Market destinate companiilor cu până la 1.000 de angajați, ESET a fost numit Lider în Mid-Market Endpoint Protection Suites, Mid-Market Antivirus Software, precum și în Mid-Market Endpoint Management Software.

Suntem încântați să fim clasați ca Lider în rapoartele G2. Obiectivul nostru este să oferim securitatea digitală care face ca sistemele unei organizații să funcționeze fără probleme și în siguranță. Iar să fim recunoscuți pentru eforturile noastre este întotdeauna o onoare”, a menționat Michal Jankech, VP pentru segmentul IMM și MSP al ESET. „Nici o afacere modernă, mare sau mică, nu poate supraviețui fără un răspuns eficient în fața unei breșe IT. Credem că prin folosirea tehnologiilor puternice de prevenire, detectare și răspuns ale ESET, ce sunt furnizate sub forma platformei noastre modulare ESET PROTECT, companiile pot beneficia de cea mai densă și eficientă protecție multilayer din industrie. ”

De mai bine de 30 de ani, ESET a continuat să investească masiv în mai multe straturi de tehnologie proprietară care previne breșele asupra endpoint-urilor și sistemelor clienților săi, atât prin amenințări cunoscute, cât și prin amenințări nevăzute până acum. Platforma ESET PROTECT a fost concepută pe baza nevoilor clienților ESET, obiectivul principal fiind acela de a ajuta administratorii IT să gestioneze mai bine riscurile de securitate din mediile lor.

Fiind o companie privată, axată pe tehnologie, ESET a avut întotdeauna o abordare științifică, în care securitatea primează, cu implementarea timpurie a tehnologiei de tip machine learning și a puterii de calcul din cloud, pentru a-și dezvolta sistemele globale de informații despre amenințări. Compania a fost desemnată pentru ani la rând ca Top Player și Lider în industrie pentru soluțiile sale business.

Despre ESET

De mai bine de 30 de ani, ESET® furnizează întreprinderilor din întreaga lume software și servicii de securitate IT de top, de detecție și răspuns la nivel de endpoint, criptare și autentificare, precum și pachete complete de servicii de securitate. Cu soluții de înaltă performanță, ușor de utilizat, care se adresează companiilor de toate dimensiunile, ESET protejează clienții de amenințările digitale din ce în ce mai sofisticate într-un peisaj în continuă evoluție. ESET oferă pieței business expertiza și tehnologia de ultimă oră ce sunt necesare pentru a menține afacerile în siguranță și funcționarea acestora fără întrerupere. Pentru mai multe informații, vizitați www.eset.com/ro sau urmăriți-ne pe LinkedIn, Facebook și Twitter.

Contact:

comunicare@eset.ro