ESET a fost numit din nou Campion în raportul Canalys Global Security Leadership Matrix 2022


2023-01-12

ESET, lider global în securitate digitală, anunță desemnarea sa, pentru al patrulea an consecutiv, drept Campion în raportul Canalys Global Security Leadership Matrix 2022. Canalys este o companie globală de analiză a pieței tehnologice, care oferă o evaluare generală a furnizorilor principali de securitate cibernetică ce dezvoltă programe consacrate de canale de distribuție. Creșterea susținută a veniturilor ESET, inclusiv o mărire cu 30% a segmentului MSP, combinată cu calitatea serviciilor de management de cont și ușurința generală de a face business, a menținut ratingurile ridicate în rândul colaboratorilor săi.

Programul de parteneriat al ESET se concentrează pe stabilirea angajamentului pe termen lung, ceea ce a ajutat la menținerea unor evaluări ridicate din partea partenerilor săi. Rețeaua ESET constă acum din peste 10.000 de MSP și 24.000 de revânzători, iar MSP-urile rămân o parte esențială a strategiei ESET. Compania și-a consolidat poziția permițând MSP-urilor să ofere soluții XDR, inclusiv ESET Inspect și ESET Inspect Cloud, disponibile anterior doar pentru conturile de întreprindere.

De mai bine de 30 de ani, ESET a continuat să investească masiv în tehnologie multistrat brevetată care previne încălcarea securității pentru punctele finale și sistemele clienților săi, atât de către amenințări cunoscute, cât și de amenințări nevăzute până acum. „Obiectivul nostru este să oferim securitate digitală care ajută sistemele unei organizații să funcționeze fără probleme și în siguranță”, a declarat Ignacio Sbampato, Chief Business Officer la ESET. „Credem că oferim partenerilor noștri acces la cea mai densă tehnologie multistratificată, permițându-le să se concentreze pe ceea ce contează cel mai mult pentru ei – progresul propriei afaceri.

Fiind o companie privată, axată pe tehnologie, ESET a adoptat întotdeauna o abordare bazată pe știință și pe securitate, cu adoptarea timpurie a învățării automate și a puterii de cloud computing pentru a-și dezvolta sistemele globale de informații despre amenințări. Compania a fost desemnată în mod constant Campion, Top Player și Leader în industrie pentru soluțiile sale de afaceri.

Despre ESET
De mai bine de 30 de ani, ESET® furnizează companiilor din întreaga lume software și servicii de securitate IT de top, inclusiv detecție și răspuns la incidente pentru endpointuri, criptare și autentificare și pachete cuprinzătoare de servicii de securitate. Cu soluții de înaltă performanță, ușor de utilizat, care se adresează companiilor de toate dimensiunile, ESET protejează clienții de amenințările digitale din ce în ce mai sofisticate într-un peisaj în continuă evoluție. ESET oferă pieței întreprinderilor oamenii, expertiza și tehnologia de ultimă oră necesare pentru a menține afacerile în siguranță și funcționarea fără întrerupere. Pentru mai multe informații, vizitați www.eset.ro sau urmăriți-ne pe Linkedin, Facebook și Twitter.