Criza din Ucraina - Cum răspunde ESET

Suntem profund tulburați de evenimentele din Ucraina.

Recunoaștem situația dificilă în care se găsesc clienții, partenerii și colegii noștri din Ucraina. De aceea, oferim ajutor pe mai multe paliere.

Vedeți aici cum ajută ESET

ESET, un furnizor lider de soluții de securitate digitală ce operează la scară globală, cu sediul în UE, îți asumă responsabilitatea de a proteja progresul nostru digital comun. Pentru a ne asigura că acest lucru se întâmplă în contextul din Ucraina, am adunat mai multe resurse de business relevante pentru a ajuta la creșterea securității organizațiilor.

ESET Logo

Toți clienții ESET business din Ucraina au primit un upgrade gratuit la soluțiile noastre cele mai avansate.

Am extins automat licențele care expiră pentru utilizatorii de acasă și afacerile ucrainene, fără costuri suplimentare.

Menținem operațională asistența tehnică din Ucraina în cazul în care apar noi provocări de securitate.

Cercetătorii ESET au fost primii care au detectat un nou tip de malware de tip wiper în Ucraina. Continuăm să monitorizăm în mod activ situația

Situația evoluează rapid și am luat măsuri esențiale pentru a asigura continuitatea suportului tehnic acolo.

Ca parte a efortului nostru de a sprijini regiunile afectate, Fundația ESET a donat 100.000 EUR Fundației INTEGRA și UNICEF Ucraina.

În ceea ce privește impactul asupra operațiunilor ESET în relație cu acțiunile militare rusești în Ucraina

ESET, un lider pe piață soluțiilor de securitate cibernetică, cu sediul în UE, cu peste 30 de ani în serviciul clienților și companiilor la nivel global, a primit o serie de întrebări despre potențialul impactului regional și global asupra continuității afacerii și asupra operațiunilor sale de bază (furnizarea de produse și servicii de securitate cibernetică), ca urmare a conflictului actual. Cu sediul central în Bratislava, Republica Slovacă, stat membru al UE din mai 2004, toate operațiunile de bază ESET au loc pe teritoriul UE. Alte operațiuni, la scară largă, derulate pe alte piețe globale sunt conduse de ESET America de Nord, înființată în 1999.

Deși nu anticipăm nicio întrerupere a serviciilor noastre, vom rămâne vigilenți în monitorizarea centrelor noastre de cercetare și dezvoltare situate în UE, Regatul Unit, America de Nord, America de Sud și Asia. Important este de reținut faptul că activele IT ESET respectă normele ISO 27001 care impun ca centrele de date să fie distribuite în mai multe țări și regiuni, în funcție de produs/proces. Acestea includ infrastructura de server și cloud relevantă pentru operațiunile de business. Această abordare distribuită ne oferă o masă de tehnologie robustă, insight-uri unice atât dintr-o perspectivă globală, cât și ca principală companie de securitate digitală cu sediul în Europa.

Starea amenințărilor cibernetice - cele mai recente știri

Experții în securitate ESET de la centrele noastre de cercetare și dezvoltare a produselor anti-malware lucrează non-stop pentru a se asigura că toți clienții noștri sunt protejați față de noile amenințări emergente.

ESET deține una dintre cele mai bune vizibilități asupra amenințărilor cibernetice din regiune. Cu aceste informații, putem proteja mai bine atât clienții ucraineni, cât și cei globali.

Ne angajăm să împărtășim expertiza și cunoștințele noastre cu publicul larg și cu autoritățile relevante pentru a îmbunătăți rezistența digitală în aceste vremuri dificile.

Hermetic Wiper

Analize de excepție legate de HermeticWiper

Cercetătorii ESET au descoperit un nou wiper care atacă organizațiile ucrainene și o componentă vierme care răspândește HermeticWiper în rețelele locale.

We live securiry

CRIZA DIN UCRAINA
Centru de resurse digitale

Ce puteți face pentru a vă securiza afacerea?

Pe măsură ce conflictul militar din Ucraina se intensifică, riscul atacurilor cibernetice la nivel global crește odată cu acesta. Ce pot face organizațiile pentru a-și îmbunătăți reziliența digitală? Experții ESET oferă un set cuprinzător de materiale educaționale și instrumente utile.

Cum să securizați RDP-uri   Utilizați acest ghid pentru a vă proteja eficient computerele împotriva atacurilor la nivel de RDP.

Pentru clienții ESET:
Sporiți securitatea cu setările potrivite

Asigurați-vă că funcțiile cheie, cum ar fi Advanced Memory Scanner, Exploit Blocker, ESET Dynamic Threat Defense și Ransomware Shield sunt toate activate.

Acolo unde este necesar, configurați regulile HIPS și Firewall.

Asigurați-vă că aveți instalată și actualizată cea mai recentă versiune a produsului.


Adăugați un strat de sandboxing puternic în cloud

Întăriți-vă securitatea activând ESET Dynamic Threat Defense EDTD îmbunătățește protecția stațiilor endpoint prin valorificarea puterii cloud-ului, un sand-box layer suplimentar ce analizează fișierele suspecte trimise către endpoint-uri pentru amenințări noi sau nevăzute anterior. ESET crește imediat protecția tuturor clienților existenți sau noi, care folosesc consola de management ESET PROTECT Cloud, oferind o perioadă de trial de 90 de zile a componentei Advanced Threat Defense numită ESET Dynamic Threat Defense, care poate fi activată cu un singur click din consolă.

Intrați acum în consola cloud ESET pentru a activa acest layer