Pachet de securitate pentru orice dispozitiv

ESET Multi-Device Security

Securitate completă pentru PC-ul, Mac-ul sau echipamentele dumneavoastră Android

Dispozitive
1
Ani
1

Securizați-vă toate dispozitivele cu o singură licență

Cu o licență ESET Multi-Device Security puteți instala orice combinație de produse ESET

Cel mai bun raport calitate-preț

Această licență vă ajută să economisiți bani, comparativ cu licențele individuale. Protecția poate fi transferată oricând pe un nou dispozitiv.

Asigurați-vă toate dispozitivele

Fie că rulați un PC, un Mac, un dispozitiv Linux sau un dispozitiv Android, protejați-le cu pachetul ESET Multi-Device Security.

Alegeți ce vi se potrivește

Selectați numărul de dispozitive, alegeți produsele care vă plac cel mai mult și creați o protecție maximă pe internet.


2018: Review Digital Citizen

Redactorii Digital Citizen au pus în balanță avantajele și dezavantajele folosirii unei licențe valabile pentru mai multe dispozitive. Concluzii?

O astfel de licență vine deseori cu un preț mai avantajos decât costul aceluiași set de licențe achiziționate separat și o flexibilitate mai mare în privința tipurilor de dispozitive protejate și a numărului acestora.

Vezi aici review-ul complet

110M+

utilizatori în întreaga lume

102+

premii VB100

30

de ani de tehnologie NOD32

13

centre globale de R&D

Întrebări frecvente1. Cumpărați ESET Multi-Device Security

2. Primiți un e-mail cu cheia dvs. de licență

3. Alegeți și descărcați produsele pe care le doriți

4. Instalați-le și activați-le cu cheia primită prin e-mail

Licența dvs. ESET Multi-Device Security este valabilă pentru anii selectați în timpul procesului de achiziție, începând cu data la care instalați și activați aplicația ESET pe primul dispozitiv. Vă recomandăm să instalați și să activați produsele ESET pe restul dispozitivelor dvs. în același timp. Toate dispozitivele dvs. vor împărți aceeași dată de expirare. Puteți verifica toate informațiile legate de accesarea portalului License Manager în my.eset.com .

ESET Multi-Device Security este disponibil pe:

  • Windows
  • macOS
  • Android OS
  • Linux

Din păcate nu oferim produse pentru platforma iOS.

Da. Puteți instala ESET Cyber Security sau ESET Cyber Security Pro pe MacBook Pro. Puteți alege ESET Internet Security sau ESET NOD32 Antivirus pentru PC-ul Windows. Produsul ESET Mobile Security este potrivit pentru telefonul dvs. Android. De asemenea, puteți descărca ESET Parental Control pentru Android, dacă doriți să vă protejați copiii.

O licență ESET Multi-Device Security poate acoperi maximum 5 dispozitive. Ar trebui să alegeți numărul de dispozitive acoperite în prima etapă a procesului de cumpărare. Puteți transfera protecția pe alt dispozitiv în orice moment fără a avea nevoie de obținerea unei noi licențe. Puteți verifica cu ușurință utilizarea licenței prin intermediul site-ului Managerul de Licențe de pe portalul my.eset.com.

Nivelul de securitate pe care îl obțineți depinde de alegerea produsului ESET. Dacă alegeți să vă asigurați PC-ul Windows selectând ESET Internet Security, veți obține toate caracteristicile sale. Dacă alegeți să vă protejați Mac-ul cu ESET Cyber Security Pro, veți obține din nou toate caracteristicile de securitate conținute în acest produs.

Nu, dar puteți încerca gratuit orice produs ESET individual, care face parte din pachetul în ESET Multi-Device Security, timp de 30 de zile.

Download ESET Multi-Device Security Pack

Configurați-vă soluția de securitate conform nevoilor dvs. și protejați-vă toate dispozitivele.

Download