ESET lansează ESET Remote Administrator pentru Microsoft Azure cu QRadar și Multi-Tenancy pentru a furniza o valoare adăugată furnizorilor de servicii administrate


2017-05-04

ESET® a anunțat că cea mai recentă versiune ESET Remote Administrator este acum disponibilă pe Microsoft Azure. Această versiune oferă suport nativ pentru exportarea evenimentelor către IBM QRadar și multi-tenancy și lasă administratorii IT să exploreze securitatea endpoint-urilor oricând pentru a remedia rapid riscurile.

Pentru furnizorii de servicii administrate (MSP), în general reselleri care oferă valoare adăugată (VAR), disponibilitatea ridicată a ESET Remote Administrator pentru Azure, combinată cu opțiunea de Multi-Tenancy, reprezintă caracteristici esențiale cheie. Abilitatea de a rula software-ul de securitate ESET pe un singur server care poate servi mai mulți clienți va simplifica managementul securității de tip MSP, permițând în același timp rezolvări rapide în întreaga rețea de client.

"Continuăm să construim portofoliul ESET pentru furnizorii de servicii administrate și suntem încântați că extindem astfel oferta curentă de produse", a declarat Michal Jankech, manager senior pentru produsele Business Security la ESET. "La ESET, obiectivul nostru este de a simplifica activitatea și de a spori capacitatea furnizorilor de servicii administrate de implementare și de administrare a soluțiilor de Securitate. Vrem să ne asigurăm că acești pot proteja datele față de orice amenințare care ar putea apărea".

ESET Remote Administrator pentru Microsoft Azure extinde opțiunile pentru companiile care doresc să gestioneze soluțiile de securitate ESET din cloud. Aplicațiile fizice și virtuale pentru desktop și servere pot fi gestionate cu ușurință, indiferent dacă este vorba de Windows, Mac OS sau Linux sau de un dispozitiv mobil Android sau iOS.

ESET Remote Administrator nu solicită companiilor să achiziționeze hardware suplimentar. Oferă vizibilitate completă și control 24/7 chiar și în eventualitatea unor nefuncționări sau blocări ale serverului, minimizează riscul, sporesc conformitatea și scurtează timpul de remediere. Prin furnizarea mașinii virtuale preconfigurate cu ESET Remote Administrator pentru Azure, ERA este disponibil pentru aproape oricine are acces la internet. Pentru întreprinderile mici și mijlocii, produsul reprezintă o alternativă rentabilă la implementarea ERA la fața locului. În plus, furnizorii de servicii administrate își pot personaliza instanța ESET Remote Administrator cu sigla proprie pentru a genera rapoarte cu anteturi personalizate.

"ESET Remote Administrator pentru Microsoft Azure oferă în plus clienților ESET  opțiunea multi-tenancy și suport extins", a declarat Ryan McGee, directorul Marketing Product Security, Microsoft Corp. "Acum, MSP-urile pot avea acces la beneficiile oferite de Azure, pot exploata amploarea globală și fiabilitatea platformei, în timp ce gestionează securitatea lor dintr-un punct central ".

ESET Remote Administrator pentru Azure este inclusă în licența produsului ESET Endpoint și nu există costuri suplimentare pentru implementarea acesteia. Pentru mai multe informații despre ESET și disponibilitatea mașinii virtuale ERA pentru Azure, vizitați https://www.eset.com/int/business/remote-management/remote-administrator-azure/