ESET Endpoint Security primește distincția de bronz la Gartner Customer Choice Awards 2017 pentru platformele de protecție Endpoint


2017-10-23

ESET a primit distincția de bronz din partea utilizatorilor enterprise

ESET, unul dintre liderii de soluții de securitate endpoint din Uniunea Europeană, a anunțat că este câștigătorul premiului de bronz la Gartner Peer Insights Customer Choice Awards 2017 pentru Platformele de Protecție Endpoint (EPP), după cum afirmă Gartner[1].

Premiile reprezintă un clasament al furnizorilor de securitate realizat de către utilizatorii finali profesioniști, verificați – fiind incluși profesioniștii IT sau utilizatorii business care au experiență în achiziționarea, implementarea sau utilizarea soluției enterprise pe care o evaluează. Premiile iau în considerare atât numărul de recenzii ale utilizatorilor finali, cât și evaluările efective ale acestora.

116 utilizatori enterprise au acordat soluției ESET Endpoint Security un punctaj de 4,7 din 5 pentru toate criteriile, apreciind soluția pentru modul de integrare și implementare, ușurința de implementare, service și suport, răspunsul primit din partea furnizorilor și calitatea suportului tehnic. Managerii IT din Manufacturing și Services, au remarcat că soluția a oferit "o mare protecție pentru compania noastră, fără stres" și respectiv că a avut "instalare și gestionare ușoară a clienților".

Atunci când au vorbit despre serviciile pentru clienți, utilizatorii au spus că au fost "foarte mulțumiți de calitatea suportului" considerând ESET drept un  "excelent furnizor cu un suport ireproșabil... care oferă asistență suplimentară valoroasă atunci când este necesar, pentru a ajuta la menținerea continuității afacerii."

Alte recenzile ale utilizatorilor enterprise menționează:

"Soluțiile și suportul sunt rentabile și foarte eficiente. Platforma este completă și oferă instrumente pentru îmbunătățirea securității companiei și ușurința administrării", după cum afirmă un IT Manager din Industria Finanțelor.

"ESET îmi gestionează nevoile de securitate ale endpoint-urilor și îmi eliberează timpul dedicat administrării de securitate", CIO din Industria Finanțelor.

Drept rezultat, ESET s-a clasat printre primele patru companii de securitate cibernetică care oferă cele mai bune soluții de securitate pentru endpoint, pe baza recenziilor utilizatorilor finali.

"Suntem onorați să primim premiul Gartner Peer Insights Customer Choice - credem că este o dovadă clară a produselor și serviciilor de calitate pe care le oferim clienților noștri din întreaga lume", a declarat Jeronimo Varela, directorul Global Sales. "ESET crede că fiecare persoană și afacere trebuie să se bucure deplin de tehnologie în siguranță și ne mândrim că oferim soluții care să le permită lor să facă acest lucru. În opinia noastră, a avea recenzii aproape perfecte din partea clienților, arată că oferim ceea ce ne-am propus."

Pentru a afla mai multe despre Gartner Peer Insights Customer Choice Awards, vă rugăm să accesați acest link.

[1]Comunicatul de presă Gartner, Winners Announced for the Gartner Peer Insights Customer Choice Awards for Endpoint Protection Platforms, October 13, 2017 http://www.gartner.com/newsroom/id/3807164

Recenziile Gartner Peer Insights constituie opiniile subiective ale utilizatorilor finali individuali bazate pe propriile experiențe și nu reprezintă punctul de vedere al Gartner sau al afiliaților săi.

Gartner Peer Insights Customer Choice Awards sunt determinate de către opiniile subiective ale utilizatorilor finali individuali bazate pe propriile experiențe, de numărul de recenzii publicate pe Gartner Peer Insights și de ratingurile globale pentru un anumit furnizor de pe piață, așa cum este descris aici http://www.gartner.com/reviews-pages/peer-insights-customer-choice-awards/ și nu sunt destinate în niciun fel să reprezinte punctul de vedere al al Gartner sau al afiliaților săi.

 

Despre ESET

Timp de 30 de ani, ESET® a dezvoltat software și servicii de securitate IT de top în industrie, pentru mediul de afaceri și consumatorii din întreaga lume. Cu soluții variind de la cele dedicate pentru endpoint-uri și pentru securitatea mobilă până la criptare și autentificare prin doi factori, produsele de înaltă performanță, ușor de utilizat, de la ESET, oferă consumatorilor și companiilor liniște pentru a se bucura de întregul potențial al tehnologiei lor. ESET protejează și monitorizează 24 de ore din 24, 7 zile din 7, actualizând tehnicile de apărare în timp real pentru a menține utilizatorii în siguranță și pentru a funcționa fără întreruperi. Evoluția amenințărilor necesită o companie de securitate IT evoluată. Susținută de centrele de cercetare și dezvoltare din întreaga lume, ESET a fost prima companie de securitate IT care a câștigat 100 de premii Virus Bulletin VB100, identificând fiecare malware "in-the-wild", fără întrerupere începând din 2003. Pentru mai multe informații, vizitați www.eset.ro și conturile de Facebook și Twitter.