ESET lansează o nouă linie de soluții de securitate enterprise


2018-08-16

 

16 August 2018 – ESET, lider în cercetarea din domeniul securității informatice și o companie de securitate de top din Uniunea Europeană, anunță lansarea unei noi generații de soluții anti-malware pentru companii, proiectate să ofere inclusiv segmentului enterprise cele mai avansate instrumente de prevenire și gestionare a atacurillor cibernetice derulate la scară globală.

ESET se concentrează și mai mult pe nevoile segmentului enterprise, prin lansarea produsului ESET Dynamic Threat Defense, o soluție cloud off-premise de tip sandbox, care oferă o analiză aproape instantanee a ransomware-ului și a amenințărilor de tip zero day, înainte ca acestea să pătrundă în rețea.

Așa cum a raportat recent Forrester[1], utilizatorii business doresc „o soluție de securitate pentru endpoint care să consolideze capabilitățile de protecție și să minimizeze complexitatea implementării și exploatării, cât de des este posibil.” Noua linie de soluții de securitate cibernetică a ESET răspunde acestor nevoi și oferă avantaje suplimentare.

Noua linie de soluții de securitate dedicată companiilor include ESET Security Management Center, noua versiune revizuită a consolei de administrare ESET Remote Administrator. Această consolă online oferă nu numai vizibilitate deplină asupra securității din rețea, dar și o gestionare completă a parametrilor, prin intermediul unui panou unificat de instrumente, precum și un nivel personalizabil de raportare care permite remedierea incidentelor printr-un singur clic, adăugând elemente importante de minimizare a complexității pentru întreaga suită.

 „Am înțeles că entitățile business au nevoie, într-o măsură tot mai mare, ca soluțiile de securitate cibernetică pe care le utilizează să fie din ce în ce mai adaptate nevoilor lor specifice", a explicat Juraj Malcho, Directorul Departamentului de Tehnologie ESET. „La primul contact pe care îl veți avea cu noile produse lansate, veți remarca cât de ușor se poate gestiona o soluție de securitate endpoint ESET, de ultimă generație".

Soluțiile ESET Endpoint Protection oferă organizațiilor o vizibilitate sporită a alertelor trimise către ESET LiveGrid® - o platformă formată din 110 de milioane de senzori la nivel mondial și verificată permanent de centrele de cercetare și dezvoltare ale ESET. Acest lucru permite clienților să aibă cel mai înalt nivel de încredere, atunci când vizualizează date și rapoarte în consolele lor.

Noile produse și servicii enterprise ale ESET sunt concepute pentru a fi implementate fluent, în paralel cu gama de produse existentă a companiei. Pentru mai multe informații despre această ofertă, vizitați site-ul nostru.

DESPRE ESET

Timp de 30 de ani, ESET® a dezvoltat software și servicii de securitate IT de top în industrie, pentru mediul de afaceri și consumatorii din întreaga lume. Cu soluții variind de la cele dedicate pentru endpoint-uri și pentru securitatea mobilă până la criptare și autentificare prin doi factori, produsele de înaltă performanță, ușor de utilizat, de la ESET, oferă consumatorilor și companiilor liniște pentru a se bucura de întregul potențial al tehnologiei lor. ESET protejează și monitorizează 24 de ore din 24, 7 zile din 7, actualizând tehnicile de apărare în timp real pentru a menține utilizatorii în siguranță și pentru a funcționa fără întreruperi. Evoluția amenințărilor necesită o companie de securitate IT evoluată. Susținută de centrele de cercetare și dezvoltare din întreaga lume, ESET a fost prima companie de securitate IT care a câștigat 100 de premii Virus Bulletin VB100, identificând fiecare malware "in-the-wild", fără întrerupere începând din 2003. Pentru mai multe informații, vizitați www.eset.ro și conturile de Facebook și Twitter.