ESET a fost desemnat unicul Challenger în raportul Gartner Magic Quadrant 2019 pentru Platforme de Protecție Endpoint, pentru al doilea an consecutiv


2019-08-27

ESET a fost desemnat unicul „Challenger” din ediția 2019 a raportului Magic Quadrant pentru platforme de protecție endpoint, al doilea an la rând. ESET a fost evaluat pe baza capacității sale de a executa și a complexității viziunii. ESET consideră că acest titlu reflectă consecvența sa în a oferi protecție la cel mai înalt nivel pentru întreprinderi.

„În opinia noastră, titlul de „Challenger” din Gartner Magic Quadrant obținut anul trecut a fost o realizare uriașă pentru ESET; faptul că am primit această recunoaștere pentru al doilea an consecutiv este o dovadă a determinării noastre continue de a le oferi întreprinderilor tot ceea ce avem mai bun la nivel de protecție, detecție și răspuns”, a comentat Ignacio Sbampato, Chief Business Officer la ESET. „Suntem mândri de abordarea noastră bazată pe cercetări avansate și perspective pentru dezvoltarea de soluții care să mențină organizațiile protejate în mod consecvent, iar calificarea obținută este o reflecție a evoluției noastre ca jucător global în lumea securității informației.”

Sbampato continuă: „Începând cu anul trecut, ESET și-a consolidat portofoliul pentru companii cu ESET Enterprise Inspector, o soluție de detecție și răspuns dedicată endpoint, și ESET Dynamic Threat Defense, o soluție de sandboxing bazată pe cloud, care oferă o platformă completă de protecție pentru clienții săi business din întreaga lume. Cele două soluții sunt parte din strategia ESET de a-și extinde prezența pe segmentul enterprise.”

ESET consideră că poziționarea sa ca un Challenger pentru al doilea an consecutiv validează capacitatea sa de a oferi un produs dedicat endpoint ușor de utilizat, complex și consecvent, ce reflectă cota sa de piață în creștere în toate segmentele cruciale pentru ESET, de la Enterprise, IMM-uri la utilizatorii de acasă. ESET se mândrește cu un nivel înalt de detecție a amenințărilor și cu un impact minim; calitatea ofertei de servicii pentru clienți și consideră că plasarea sa în Grantner Magic Quadrant evidențiază devotamentul său pentru cel mai înalt serviciu posibil pentru toți clienții ESET.

Potrivit ghidului IT Glossary dezvoltat de Gartner,** „Gartner Magic Quadrant oferă grafice, analize aprofundate și sfaturi acționabile ce oferă o perspectivă asupra direcției unei piețe, maturității și a participanților acesteia. Rapoartele Magic Quadrant compară furnizorii pe baza criteriilor și metodologiei standard dezvoltate de Gartner. Fiecare raport vine cu un grafic Magic Quadrant care ilustrează piața vendorilor de soluții de securitate, folosind o matrice bidimensională care evaluează furnizorii în funcție de complexitatea viziunii și capacitatea lor de a executa."

Puteți accesa raportul oferit de Gartner, cu rezultatele complete aici

*Sursă: Gartner, “Magic Quadrant for Endpoint Protection Platforms,” Peter Firstbrook, Dionisio Zumerle, Prateek Bhajanka, Lawrence Pingree, Paul Webber, 20 August 2019.

** Sursă: Gartner IT Glossary, “Magic Quadrant,” 22 August 2019. https://www.gartner.com/it-glossary/magic-quadrant.