ESET inclus ca soluție EDR Enterprise Architecture în raportul Forrester Now Tech


2020-05-20

ESET a fost inclus în rândul celor 29 de furnizori din noul raport Forrester’s Now Tech: Enterprise Detection and Response Q1 2020. Raportul oferă o imagine de ansamblu asupra vendorilor de tehnologie de pe piața EDR și oferă informații ce ajută la înțelegerea capabilităților acestora. Profesioniștii în domeniul securității și riscurilor pot utiliza acest raport pentru a-și seta așteptările cu privire la soluțiile de detecție și răspuns și pentru a face alegeri bazate pe dimensiune și funcționalitate. În această perioadă presărată cu dificultăți, cu atât mai mult se dovedesc a fi necesare funcțiile de detecție și răspuns care asigură continuitatea afacerii.

ESET a fost inclus în raport ca o soluție EDR Enterprise Architecture, datorită complexității arhitecturale din spatele produsului, care oferă un modul de detecție și răspuns bazat pe comportament, consolidând, în același timp, capacitățile de protecție ale stațiilor endpoint și protecția offline.

Putem extrage câteva puncte cheie din raport:

  • Un beneficiu esențial al produselor EDR este capacitatea lor de a depista rapid semnele că un intrus ar fi trecut de controalele de securitate și că a reușit să pătrundă în infrastructura de business.
  • Fiecare furnizor de pe această piață se distinge prin focusul unic, amprenta geografică și un set de competențe de bază, ceea ce duce la diferite modele de angajare care se potrivesc unei varietăți de nevoi ale clienților.

Juraj Malcho, Chief Technology Officer la ESET, a declarat: „Suntem mândri că suntem incluși în raportul Forrester Now Tech și că suntem recunoscuți printre jucătorii de top de pe piața EDR. Noi credem că protejarea utilizatorilor și a afacerilor lor împotriva celor mai recente amenințări avansate persistente este esențială pentru misiunea noastră ca business. Este esențial ca în această perioadă incertă și nesigură să vă asigurați că afacerea dvs. este dotată cu instrumentele de detecție și răspuns de ultimă generație potrivite și sperăm ca profesioniștii din domeniul securității și riscurilor să ia cea mai bună decizie pentru afacerea lor, luând în calcul ofertele inovatoare de EDR ale ESET."

Dacă doriți să citiți mai multe despre raportul Forrester Now Tech, dați click aici, iar pentru a afla mai multe despre gama de soluții business ESET, dați click aici.