ESET a fost premiat cu distincțiile AV-Test Top Product pentru cel mai bun software antivirus pentru Windows


2020-12-22

ESET, lider global în securitate cibernetică, a fost premiat cu distincțiile Top Product în cadrul ultimelor rapoarte AV-TEST Product Review și Certification pentru ​​categoriile business și consumer . ESET Endpoint Security 7.3 și ESET Internet Security 13.2 - produsele de securitate ESET pentru Windows din categoria business, respectiv consumer - au obținut titlul Top Product înregistrând scoruri perfecte la categoriile Protecție și Ușurință de utilizare în cadrul testelor derulate în lunile august și octombrie 2020.

AV-TEST, o organizație de testare independentă de top, folosește una dintre cele mai mari colecții de eșantioane de programe malware din lume, pentru a crea un mediu real pentru testări extrem de precise in-house, dar și scenarii realiste de testare.

Testele au evaluat cel mai bun software antivirus Windows atât pentru utilizatorii casnici, cât și pentru cei business, toți furnizorii fiind evaluați în cadrul a trei categorii principale: Protecție, Performanță și Ușurință de utilizare. Atât în ​​evaluările produselor consumer, cât și în cele business, soluțiile ESET au obținut un scor perfect 6 în categoria Protecție, care măsoară protecția împotriva malware-ului, cum ar fi viruși, viermi și troieni și un scor perfect 6 în categoria Ușurință de utilizare, care măsoară impactul software-ului de securitate asupra modului de operare al computerului. Ambele soluții au obținut, de asemenea, scoruri aproape perfecte de 5,5 în categoria Performanță, unde este evaluat impactul produsului asupra vitezei computerului în utilizarea zilnică.

Pe lângă rezultatele excelente deja menționate, vara trecută, ESET a primit al 100-lea certificat AV-Test - această recunoaștere marchează zece ani de când ESET a obținut primul său certificat de la AV-Test, în iunie 2010.

Roman Kováč, Chief Research Officer la ESET, a declarat: „Este extrem de încurajator nu numai să primim în continuare premii pentru soluțiile noastre de securitate consumer și business, ci și să fim recunoscuți timp de zece ani pentru rezultatele noastre constante și remarcabile în cadrul testărilor independente. La ESET, suntem extrem de mândri de munca noastră de a face tehnologia mai sigură. Această recunoaștere de la AV-Test reconfirmă faptul că soluțiile noastre funcționează în scenarii din lumea reală. Companiile și utilizatorii casnici pot avea încredere că sunt pe mâini sigure cu ESET. După un an atipic precum 2020, nu a fost niciodată mai important ca informațiile și datele dvs. sensibile să fie protejate cu ajutorul unui software de securitate avansat atât la locul de muncă, cât și acasă.

 

Aflați mai multe despre soluțiile ESET pentru acasă și business pentru Windows aici.