ESET își revizuiește portofoliul de produse consumer pentru a întări nivelul de protecție al utilizatorilor în parcursul lor digital


2022-11-21

ESET, lider global în domeniul securității cibernetice, a anunțat o nouă actualizare a gamei sale de produse premiate de securitate destinată segmentului consumer. Aceasta aduce o serie de caracteristici noi și îmbunătățite, concepute pentru a spori confidențialitatea, a îmbunătăți protecția routerului și a ajuta la prevenirea atacurilor prin forță brută, prin setarea activă a modului "Secure All Browsers". Suita de produse este sprijinită de Intel® Threat Detection Technology, tehnologia Intel de detectare a ransomware-ului bazată pe hardware folosită pe procesoarele Intel® Core™, pentru a spori și mai mult protecția împotriva ransomware-ului.

Cel mai recent sondaj de la Deloitte - Connectivity & Mobile Trends, a dezvăluit accelerarea continuă a conectivității în societate și o estompare accentuată a granițelor dintre viața fizică a consumatorilor și lumea digitală. Cea mai recentă actualizare a portofoliului de produse ESET pentru segmentul consumer aduce îmbunătățiri în ceea ce privește Network Inspector, un instrument de diagnosticare care oferă informații despre routerul de acasă și listează toate dispozitivele conectate la acesta.

Pe măsură ce numărul de atacuri cibernetice crește și peisajul de securitate continuă să evolueze, consumatorii au nevoie din ce în ce mai mult de o soluție de securitate digitală completă. ESET le oferă acestora încrederea necesară pentru a continua să se bucure de progresul tehnologic și să desfășoare în siguranță toate activitățile online care le fac viața mai bună, fără a renunța la securitatea digitală.

"Din păcate, pe măsură ce consumatorii petrec tot mai mult timp online și au un număr tot mai mare de dispozitive conectate, aceștia devin din ce în ce mai valoroși pentru agenții rău intenționați", explică Matej Krištofík, Senior Product Manager pentru ESET Consumer Endpoint Security. "Pentru a contribui la combaterea acestui fenomen, ESET oferă o soluție completă de securitate digitală care va menține în siguranță toate dispozitivele, indiferent de etapa în care se află utilizatorii pe parcursul călătoriei digitale."

De peste 30 de ani, ESET a investit continuu în tehnologia proprie de securitate cibernetică multistrat care, în ceea ce privește endpoint-urile și sistemele clienților săi, previne breșele de date cauzate atât de către amenințările cunoscute, cât și de amenințările noi și nemaiîntâlnite până acum. Ofertele actualizate pentru consumatorii ce aleg soluții esențiale de securitate (ESET NOD32 Antivirus), soluții avansate (ESET Internet Security) și soluții premium (ESET Smart Security Premium) maximizează protecția până la nivel de dispozitiv. Acestea oferă siguranță și se asigură că toți utilizatorii sunt protejați permanent, fără întreruperi. ESET Internet Security și ESET Smart Security Premium oferă utilizatorilor mai experimentați opțiuni suplimentare pentru a personaliza protecția în mod granular. În plus, toate soluțiile includ multipremiatul antivirus și antispyware de la ESET, precum și tehnologia avansată de învățare automată care îmbunătățește detectarea oricărui tip de malware. 

În plus, platforma de gestionare ESET HOME permite acum o protecție și mai bună, solicitând autentificarea cu doi factori pentru conectarea la cont și oferind o imagine de ansamblu perfecționată asupra stării de protecție a utilizatorului prin adăugarea datelor despre starea generală de protecție pe ecranul meniului principal.

Cea mai recentă versiune a produsului pentru Android ESET Mobile Security - care va fi lansată în scurt timp -  va oferi consumatorilor o variantă îmbunătățită a panoului de control principal, alături de caracteristici nou adăugate care sprijină confidențialitatea. Printre acestea se numără protecția SMS-urilor și a notificărilor, ambele având acum un scut de protecție împotriva link-urilor malițioase, notificând și avertizând utilizatorii înainte ca aceștia să le poată deschide.

ESET Mobile Security este o soluție care asigură securitatea împotriva celor mai frecvente atacuri cibernetice ce au drept țintă sistemul Android. Aceasta le oferă utilizatorilor securitate împotriva software-ului malițios care poate accesa și bloca dispozitivele mobile și datele stocate pe acestea.

"Tehnologia de prevenire ESET dispune de cel mai avansat sistem multistrat și este cea eficientă de pe piață. Actualizarea ofertei pentru segmentul consumer îi va ajuta atât pe consumatorii avansați în folosirea tehnologiei, cât și pe cei începători, să diminueze amenințarea infractorilor cibernetici care au drept țintă dispozitivele și datele lor personale", adaugă Matej Krištofík. "Acest lucru le va permite să facă tranzacții bancare și cumpărături online fără griji, să își păstreze parolele în siguranță, să își cripteze datele, să își protejeze camerele web, să verifice securitatea dispozitivelor conectate, să localizeze și să securizeze laptopurile pierdute, dar și să obțină un raport de securitate lunar personal și personalizat pentru a contribui la menținerea în siguranță a întregii familii."

Găsiți mai multe detalii despre toate noile caracteristici și îmbunătățiri ale celei mai recente versiuni din cadrul ofertei ESET pentru segmentul consumer aici.