Perfecționați-vă securitatea online în timpul acestei crize globale

Experții ESET vă oferă un set complet de materiale educaționale, informații generale și instrumente utile menite să vă ajute în depășirea acestei perioade solicitante.


RDP: configurarea securității pentru un viitor remote, nu foarte îndepărtat

Vă bazați pe Protocolul Remote Desktop (RDP) pentru a vă administra rețeaua în timpul unei situații excepționale? Utilizați acest ghid detaliat pentru a vă securiza în mod eficient computerele de un eventual atac de tip RDP.


DESCĂRCAȚI ACUM
Divider

Cunoașteți-vă inamicul: care sunt amenințările curente pentru companiile mari

Cercetătorul Malware ESET Robert Lipovsky a sintetizat principalele riscuri specifice segmentului enterprise inclusiv APT, dar și amenințările bazate pe criza provocată de COVID-19.

BLOG

Cum monetizează înșelătoriile bazate pe COVID-19

Această nouă situație în care ne aflăm demonstrează cât de rapid pot atacatorii să apeleze la noutăți și să modifice metodele de atac pentru a beneficia de orice schimbare în beneficiul lor.

Află mai mult

GHID PDF

Securizarea accesului de la distanță pentru administratorii IT

Când ne confruntăm cu o situație care perturbă societatea, implementarea unei opțiuni de lucru de acasă este esențială pentru continuitatea afacerii. Parcurgeți această listă de verificare pentru a vă proteja forța de muncă.

Descarcă
BLOG

Lucrăm de acasă: cum participăm fără riscuri de securitate la videoconferințe

Pe fondul COVID-19, multe companii au sistat întâlnirile față-în-față, dar fiți atenți la riscurile de securitate ale unei videoconferințe și aflați cum le puteți evita.

Află mai multe

Aflați cum au reacționat alte companii

O politică de IT sănătoasă, o afacere sănătoasă

Fiind un actor important pe piața farmaceuticelor, Kohlpharma a solicitat o securitate IT de top.


CITIȚI STUDIUL DE CAZ

Când accesul securizat are o importanță esențială pentru afacere

Aflați cum compania Stern-Wywiol Gruppe, specializată în suplimente alimentare, a abordat necesitatea implicării în siguranță a angajaților externi.

  • Nevoile companiei: Acces la rețea extern securizat, fiind utilizate în mod frecvent sisteme desktop remote și VPN
  • 1130 de stații
  • Soluția noastră: ESET Secure Authentication

CITIȚI STUDIUL DE CAZ

Consolidați-vă securitatea acum, achiziționați mai târziu


Autentificare multi-factor

Îmbunătăți-vă securitatea rețelei companiei și a datelor accesate din exterior cu ajutorul autentificării suplimentare. Protejați VPN-urile open-source și blocați accesul neautorizat la dispozitivele angajaților cu ajutorul soluției noastre MFA ușor de implementat.

Dynamic Threat Defense

Adăugați un alt strat vital de securitate soluțiilor de protecție endpoint și mail. Impune metode de prevenție împotriva ransomware-ului și a atacurilor targetate, cu ajutorul unui sandbox bazat pe cloud, pentru a detecta amenințări noi, de tip 0-days. Nu sunt necesare resurse de implementare.

Soluții personalizate

Contactați-ne pentru solicitările specifice legate de criza actuală. Sprijinim instituțiile medicale, organizațiile guvernamentale și alți clienți prin oferirea de soluții trial extinse, licențe suplimentare gratuite și alte soluții.

Divider
GDPR a intrat în vigoare la 25 mai 2018. Sunteți în conformitate cu noul regulament?

Solicitați acum

Vă rugăm să ne lăsați datele de contact, astfel încât să vă putem oferi o licență trial gratuită și o ofertă personalizată adaptată la nevoile companiei dumneavoastră, fără niciun angajament.

X

Ușor de gestionat

Implementați ușor, configurați și gestionați facil soluția de securitate din fața unei singure console de administrare remote.

Licențiere simplă

Mixați și combinați după nevoie licențele pe mai multe platforme (Windows, Mac, Linux) și dispozitive (computere, smartphone-uri, tablete și servere).

Consum mic de resurse

Toate soluțiile noastre sunt concepute să aibă un impact redus asupra sistemului și utilizează actualizări de dimensiuni mici care nu vor afecta performanța.

"ESET se angajează să ofere cea mai bună securitate posibilă și să prevină răspândirea COVID-19 în comunitatea noastră."

Richard Marko, Chief Executive Officer, ESET

Află mai multe