ESET® SECURITY PENTRU MICROSOFT SHAREPOINT SERVER

Protecția datelor pentru Microsoft SharePoint prin tehnologia multistratificată

110M+

utilizatori în întreaga lume

200k+

clienți business

400+

țări & teritorii acoperite

13

centre globale de R&D

GDPR READY? Află informații esențiale pentru securizarea datelor din ebook-ul nostru gratuit.

ESET Security pentru Microsoft SharePoint Server

Protecție avansată pentru serverele SharePoint împotriva codurilor malware periculoase și a fișierelor nedorite. Garantează o structură stabilă, securizată a serverului. Această soluție oferă:

Protecție anti-ransomware
Prevenția scurgerilor de date
Detecția amenințărilor de tipul zero-day
Prevenția atacurilor de tip file-less

Protecție multistratificată

Toate produsele endpoint au capacitatea de a detecta malware-ul în orice etapă a sa: înainte, în timpul sau după execuția acestuia. Nivele suplimentare de protecție pot fi adăugate cu analiza de tip cloud sandbox prin ESET Dynamic Threat Defense și instrumentul de detecție și răspuns ESET Enterprise Inspector. Prin faptul că ESET nu se concentrează doar pe o anumită parte din ciclul de viață al unui malware, acest lucru ne permite să asigurăm cel mai înalt nivel de protecție posibil.

Performanță fără precedent

Produsele ESET continuă să facă performanță și să se ridice la un nivel înalt în fața testelor părților terțe, care dovedesc impactul minim pe care îl au soluțiile asupra sistemelor endpoint. ESET Security pentru SharePoint este construit pe bază de 64 de biți și includ modulele DLL pentru a asigura mai multă economie de RAM, timpi de pornire mai rapizi ai computerului și pentru a permite suportul nativ al viitoarelor actualizări Windows.

Machine learning

Toate produsele ESET Endpoint folosesc din 1997 învățarea automatizată, în combinație cu toate celelalte straturi de protecție. În mod specific, învățarea automatizată este utilizată într-o formă consolidată pentru output și rețele neurale.

Cazuri de utilizare

PROBLEMA

Companiile își doresc să fie protejate de atacurile ransomware și să se asigure că rețeaua și bazele de date SharePoint sunt sigure în fața criptării.

SOLUȚIA

 • După ce este încărcat un fișier în SharePoint Server, ESET îl scanează pentru a se asigura că acesta nu este unul malițios.
 • Funcția Network Attack Protection are capacitatea de a împiedica ransomware-ul să infecteze vreodată un sistem, prin oprirea exploatărilor la nivelul rețelei.
 • Caracteristica noastră de protecție multistratificată are un produs de tip sandbox integrat, care are capacitatea de a detecta malware-ul care încearcă să se sustragă detectării prin folosirea obfuscării.
 • Folosiți sistemul de protecție malware al ESET din cloud, pentru a vă proteja automat împotriva potențialelor amenințări, fără a fi nevoie să așteptați următoarea actualizare a detecției.
 • Toate produsele conțin protecție post-execuție sub formă de Ransomware Shield, pentru a se asigura că organizațiile sunt protejate de criptarea fișierelor rău intenționate.
 • Dacă ESET Security pentru Microsoft SharePoint este nesigur de o potențială amenințare, acesta are capacitatea de a încărca eșantionul în soluția de sandbox în cloud, ESET Dynamic Threat Defense, pentru a decide dacă eșantionul inspectat are scopuri malițioase sau nu.

Vedeți mai multe cazuri de utilizare (PDF)

protejat de ESET din 2017
peste 9,000 stații de lucru

protejat de ESET din 2016 peste 4,000 cutii poștale

protejat de ESET din 2016
peste 14,000 stații de lucru

partener ITP din 2008
bază de clienți - 2 milioane

Diferența pe care o aduce ESET

Ransomware Shield

ESET Ransomware Shield este un strat suplimentar care protejează utilizatorii de ransomware. Această tehnologie monitorizează și evaluează toate aplicațiile executate pe baza comportamentului și reputației acestora. Acesta este conceput pentru a detecta și a bloca procesele care seamănă cu comportamentul ransomware-ului.

Network Attack Protection

ESET Network Attack Protection îmbunătățește detecția vulnerabilităților cunoscute la nivel de rețea. Acesta reprezintă un alt nivel important de protecție împotriva răspândirii malware-ului, a atacurilor realizate în rețea și a exploatării vulnerabilităților, pentru care un patch nu a fost încă lansat sau rulat.

Detecție comportamentală- HIPS

Host-based Intrusion Prevention System (HIPS) al ESET monitorizează activitatea sistemului și utilizează un set predefinit de reguli pentru a recunoaște și a opri comportamentul suspect al sistemului.

Suport AMSI/Protected Service

Produsele ESET folosesc AMSI (the Antimalware Scan Interface) pentru a oferi o protecție antimalware îmbunătățită, pentru utilizatori, date și aplicații. În plus, utilizează o interfață de servicii protejată, mai exact un modul nou de securitate integrat în Windows, care nu permite decât încărcarea codurilor de încredere și semnalizarea și protejarea împotriva atacurilor cu injectare de cod.

Acces direct la baza de date

Este o metodă opțională de a extrage fișierele atunci când ESET Security pentru SharePoint ocolește componenta object model a SharePoint-ului și extrage fișierul direct de pe serverul dedicat bazei de date pentru a furniza o performanță și mai ridicată.

Protecție Botnet

Protecția Botnet ESET detectează comunicarea rău-intenționată utilizată de botneturi și, în același timp, identifică procesele infracționale. Orice comunicare malware detectată este blocată și raportată utilizatorului.

Administrare la distanță

Toate produsele de securitate ESET sunt gestionate dintr-un singur panou unificat de instrumente ce poate fi instalat pe Windows sau Linux. În plus față de instalare, ESET are un dispozitiv virtual pe care îl puteți importa foarte simplu pentru o configurare rapidă și ușoară.

Straturi suplimentare de securitate

ESET Security pentru Microsoft SharePoint suportă soluția de detecție și răspuns a ESET - ESET Enterprise Inspector, și soluția de analiză sandbox în cloud, pentru a detecta cele mai noi tipuri de amenințări - ESET Dynamic Threat Defense.

ESET Remote Administrator
ESET Remote Administrator
ESET Remote Administrator
ESET Remote Administrator
ESET Remote Administrator

Descoperiți soluțiile noastre personalizate

Lăsați-ne datele dvs. de contact pentru a vă construi o ofertă personalizată, potrivită cerințelor dvs.
Fără niciun angajament.

Vă doriți o securitate completă pentru rețeaua dvs?

Soluții similare pentru companii

ESET Dynamic Endpoint Protection

 • Security Management Center
 • Endpoint Protection Platform
 • Cloud Sandbox Analysis

ESET Identity & Data Protection

 • Two-factor Authentication
 • Endpoint Encryption

ESET Secure Business Cloud

 • Security Management Center
 • Endpoint Protection Platform
 • Cloud Sandbox Analysis
 • Endpoint Detection & Response

Rămâneți la curent cu ultimele știri de securitate

Vă sunt oferite de cercetători în securitate recunoscuți și multiplu-premiați din cadrul celor 13 centre globale de cercetare și dezvoltare ale ESET.

Grupul GreyEnergy, ce are ca țintă sistemele de infrastructură critică, ar putea pregăti noi atacuri periculoase

Cercetătorii ESET au descoperit un succesor al cunoscutului grup APT BlackEnergy - Pe urmele unei temute amenințări, cu un nou arsenal de instrumente  ESET a dezvăluit detalii despre un succesor ...

Soluția ESET Internet Security câștigă premiul pentru Online Banking din partea MRG Effitas

Suntem încântați să anunțăm că ESET Internet Security a primit anul acesta premiul pentru Online Banking, din partea MRG Effitas. Un reper standard în industrie, ...

Vizualizați comunicatele

Vizitați Blogul

Utilizator existent?

Administrați-vă licențele

Autentificați-vă în my.eset.com pentru a verifica validitatea licențelor, transferul și administrarea licențelor existente.

Manager de Licențe

Aveți nevoie de suport?

Toate produsele ESET oferă suport tehnic gratuit. Echipele noastre de suport vă oferă ajutor în limba română.

Suport