Protecție anti-malware multi-platformă împotriva infectărilor de tip shared-file și host-system

 • Tehnologia ESET NOD32® dovedită funcționează pentru dumneavoastră. Cu Exploit Blocker și Advanced Memory Scanner pentru a neutraliza amenințările sofisticate.
 • Întrunește cerințele infrastructurii complexe de rețea. Optimizat pentru mediile virtuale, cu suport grupat nativ și scanare a mediului de stocare.
 • Cerințe minime de sistem. Lasă mai multe resurse libere, oferind în continuare o protecție completă.
 • Management la distanță. Complet gestionabil prin intermediul consolei web ESET Remote Administrator 6

Beneficiile oferite de ESET File Security pentru Microsoft Windows Server

Protecție Antivirus și Anti-spyware

Elimină toate tipurile de amenințări, inclusiv viruși, rootkit-uri, viermi și spyware cu scanare opțională bazată pe cloud, pentru o performanță și o detectare chiar mai bune.

Exploit Blocker – Combaterea atacurilor direcționate

O nouă tehnologie de detectare, care consolidează protecția împotriva atacurilor orientate către o țintă definită și a exploit-urilor necunoscute anterior – precum este cazul atacurilor de tip zero-day.

Scanner avansat de memorie

Monitorizează comportamentul proceselor malițioase și le scanează odată ce devin vizibile, permițând prevenția eficientă a infectării, chiar și împotriva celor mai ascunse coduri malware.

Curățare de specialitate

Oferă metode de curățare de sine stătătoare pentru cele mai critice coduri malware în cadrul interfeței produsului destinat malware-ului ce nu poate fi eliminat cu o metodă obișnuită de curățare.

Optimizat pentru mediul virtual

ESET Shared Local Cachestochează metadatele fișierelor scanate, astfel încât fișierele replică de pe o mașină nu vor fi scanate din nou pe alte mașini virtuale.Windows Management Instrumentation (WMI) Provider

Monitorizează funcționalitățile cheie ale ESET File Security în cadrul WMI. Acest lucru permite integrarea ESET File Security în gestionarea terță și în software-ul SIEM.

Scanare a mediului de stocare

Configurare ușoară pentru scanările la cerere a mediului de stocare Network Attached Storage (NAS). Prin utilizarea cu ESET Shared Local Cache, se pot reduce considerabil operațiunile de intrare/ieșire pe disc.

Mediu de stocare Hyper-V Storage a scanărilor

Scanează serverele Microsoft Windows® cu rolul Hyper-V pentru malware activat, fără a fi nevoie de o altă instanță a unui produs antivirus. Pentru o performanță îmbunătățită, scanările pot fi mutate pe mașinile virtuale în timp ce acestea sunt închise.

Suport Grupat Nativ

Interconectează mai multe noduri instalate ale ESET File Security într-un grup și le administrează ca un întreg, eliminând necesitatea de a reproduce manual schimbările din configurație.

Instalare bazată pe componente

Vă permite să alegeți să instalați numai componentele de care aveți nevoie:

 • Protecție în timp real a sistemului
 • Interfață grafică de utilizator (GUI)
 • Filtrare Protocol Web
 • Control al dispozitivului
 • Multe altele

Cerințe minime de sistem

Oferă o protecție dovedită, în timp ce permite utilizarea mai multor resurse de sistem pentru programe esențiale de care depind utilizatorii în fiecare zi.

ESET Log Collector

Colectează toate jurnalele relevante pentru rezolvarea problemelor într-o singură arhivă, care poate fi trimisă prin e-mail sau încărcată pe o unitate de rețea partajată pentru a accelera procesul de remediere.Vizibilitate GUI personalizabilă

Prin ascunderea pe deplin a GUI-ului, procesul “egui.exe” nu rulează deloc, rezultând într-un consum chiar mai mic de resurse de sistem din partea soluțiilor ESET.

Excluderi de proces

Vă permite să definiți procese care sunt ignorate de către modulul de protecție în timp real – util, în special, pentru backup sau pentru transferul la mașina virtuală.

Acest produs poate fi achiziționat în următoarele pachete

Pachete

Security Packs (5-25 stații)

Soluții de securitate All-in one care vă protejează stațiile de lucru, serverul de mail, dispozitivele mobile și e-mailul companiei.

Bundle

Soluții business (+25 stații)

Reacționează flexibil în timp ce compania dvs. se dezvoltă oferindu-vă un pachet de soluții de securitate complet pentru mai mult de 25 de stații.

Galerie foto produs

text

Informații suplimentare

Cerințe de sistem

 • Sisteme de operare pentru versiunea Windows Server:
  Microsoft Windows Server 2012R2, 2012, 2008R2, 2008, 2003 Microsoft Windows Server Core 2012R2, 2012, 2008R2, 2008 Core Microsoft Small Business Server 2011, 2008, 2003R2, 2003
 • Compatibil cu noul ESET Remote Administrator 6
  Notă: Nu este compatibil cu versiunile anterioare ale ESET Remote Administrator
  Mai multe informații despre compatibilitatea cu ESET Remote Administrator

Solicitați acum

Vă rugăm să ne lăsați datele de contact, astfel încât să vă putem oferi o licență trial gratuită și o ofertă personalizată adaptată la nevoile companiei dumneavoastră, fără niciun angajament.

X

Ușor de gestionat

Implementați ușor, configurați și gestionați facil soluția de securitate din fața unei singure console de administrare remote.

Licențiere simplă

Mixați și combinați după nevoie licențele pe mai multe platforme (Windows, Mac, Linux) și dispozitive (computere, smartphone-uri, tablete și servere).

Consum mic de resurse

Toate soluțiile noastre sunt concepute să aibă un impact redus asupra sistemului și utilizează actualizări de dimensiuni mici care nu vor afecta performanța.