ESET® File Security pentru MICROSOFT WINDOWS SERVER

Protecție multistratificată pentru servere fără compromisuri

Actualizarea politicii ESET pentru produsele End Of Life.
Instrucțiuni de descărcare și upgrade.

110M+

utilizatori în întreaga lume

200k+

clienți business

400+

țări & teritorii acoperite

13

centre globale de R&D

GDPR READY? Află informații esențiale pentru securizarea datelor din ebook-ul nostru gratuit.

File Security pentru Microsoft Windows Server

oferă protecție avansată pentru datele companiei dvs. care fac parte din toate serverele generale, stocarea fișierelor în rețea, inclusiv OneDrive, și serverele multifuncționale pentru a asigura continuitatea afacerii prin:

Prevenirea Ransomware
Detecția amenințărilor de tipul zero-day
Prevenirea scurgerilor de date
Protecția Botnet

Protecție pe mai multe nivele

Un singur strat de protecție nu este suficient în contextul zilelor noastre, când peisajul amenințărilor cibernetice este într-o continuă evoluție. Toate produsele ESET sunt capabile să detecteze malware-ul în orice etapă a sa: înainte, în timpul sau după execuția acestuia. Cu ESET Dynamic Threat Defense, măriți nivelul de protecție prin analiza de tip cloud sandbox. Prin faptul că ESET nu se concentrează doar pe o anumită parte din ciclul de viață al unui malware, acest lucru ne permite să asigurăm cel mai înalt nivel de protecție posibil.

Management Server

Soluțiile ESET File Security gestionează produsele endpoint dintr-un singur loc și poate fi instalat pe Windows sau Linux. În plus față de instalare, ESET are un dispozitiv virtual importat pentru configurare rapidă și ușoară.

Învățare automată

Toate produsele ESET Endpoint folosesc din 1997 învățarea automatizată, în combinație cu toate celelalte straturi de protecție. În mod specific, învățarea automatizată este utilizată într-o formă consolidată pentru output și rețele neurale.

Cazuri de utilizare

PROBLEMA

Unele companii solicită asigurări suplimentare cu privire la faptul că vor fi protejate împotriva atacurilor ransomware.

SOLUȚIA

 • Network Attack Protection are capacitatea de a împiedica ransomware-ul să infecteze vreodată un sistem prin oprirea exploatării la nivelul rețelei.
 • Apărarea noastră multistratificată are un produs de tip sandbox integrat, care are capacitatea de a detecta malware-ul care încearcă să se sustragă detectării prin folosirea obfuscării.
 • Menține sistemul de protecție malware ESET - LiveGrid® - pentru a proteja automat împotriva noilor amenințări fără a mai fi nevoie să așteptați urmatoarea actualizare a detectării. În general durează 20 de minute.
 • Toate produsele conțin protecție sub formă de Ransomware Shield pentru a se asigura că firmele sunt protejate de criptarea rău intenționată a fișierelor.
 • Dacă ESET File Security nu este sigur de o potențială amenințare, are capacitatea de a încărca eșantionul în Cloud-ul Sandbox ESET, Dynamic Threat Defense, pentru a lua decizia de cea mai înaltă calitate dacă ceva este rău intenționat.

Vedeți mai multe cazuri de utilizare (PDF)

protejat de ESET din 2017
peste 9,000 stații de lucru

protejat de ESET din 2016 peste 4,000 cutii poștale

protejat de ESET din 2016
peste 14,000 stații de lucru

partener ITP din 2008
bază de clienți - 2 milioane

Diferența pe care o aduce ESET

Detecție comportamentală - HIPS

Host-based Intrusion Prevention System (HIPS) ESET monitorizează activitatea sistemului și utilizează un set predefinit de reguli pentru a recunoaște și a opri comportamentul suspect al sistemului.

Ransomware Shield

ESET Ransomware Shield este un strat suplimentar care protejează utilizatorii de ransomware. Această tehnologie monitorizează și evaluează toate aplicațiile executate pe baza comportamentului și reputației acestora. Acesta este conceput pentru a detecta și a bloca procesele care seamănă cu comportamentul ransomware-ului.

Network Attack Protection

ESET Network Attack Protection îmbunătățește detectarea vulnerabilităților cunoscute la nivel de rețea. Acesta reprezintă un alt nivel important de protecție împotriva răspândirii malware-ului, a atacurilor realizate în rețea și a exploatării vulnerabilităților, pentru care un patch nu a fost încă lansat sau desfășurat.

Protecție Botnet

Protecția Botnet ESET detectează comunicarea rău-intenționată utilizată de botneturi și, în același timp, identifică procesele infracționale. Orice comunicare malware detectată este blocată și raportată utilizatorului.

Spațiul de stocare Office 365 OneDrive

> După ce se face înregistrarea pe un singur server, ESET are capacitatea de a scana OneDrive pentru a asigura vizibilitatea și de a monitoriza sursa de stocare de încredere a companiei

Analiza opțională de tip Cloud Sandbox

ESET Dynamic Threat Defense oferă un alt nivel de securitate pentru soluțiile ESET File Security utilizând o tehnologie de tip sandbox pentru a detecta noi tipuri de amenințări care nu au fost văzute până acum.

AMSI / Suport pentru servicii protejate

> Produsele ESET folosesc interfața de scanare Antimalware (AMSI) pentru a oferi o protecție îmbunătățită împotriva programelor malware pentru utilizatori, date, aplicații și volumul de lucru. În plus, utilizează interfața de servicii protejată, care este un nou modul de securitate integrat în Windows, care permite doar încărcarea codurilor de încredere și protejează împotriva atacurilor prin injectare de cod.

Performanță fără precedent

Produsele ESET continuă să facă performanță și să se ridice la un nivel înalt în fața testelor părților terțe, care dovedesc impactul minim pe care îl au soluțiile asupra sistemelor endpoint. Soluțiile ESET File Security sunt construite pe bază de 64 de biți și includ modulele DLL pentru a asigura mai multă economie de RAM, timpi de pornire mai rapizi ai computerului și pentru a permite suportul nativ al viitoarelor actualizări Windows.

ESET FILE SECURITY Pentru Microsoft Windows Server

Faceți o cerere

Lăsați-ne detaliile dvs. de contact pentru a primi o ofertă adaptată nevoilor companiei dvs.

Încearcați înainte de a cumpăra

De ce nu descărcați o licență gratuită de trial fără absolut nici un angajament din partea dvs.

ESET File Security este disponibil și pentru

Vă doriți o securitate completă pentru rețeaua dvs?

Soluții similare pentru companii

Protecție ESET Dynamic Endpoint

 • Security Management Center
 • Platforma de protecție Endpoint
 • Analiza pe Cloud Sandbox Analysis

Produse și servicii conexe

 • ESET Enterprise Inspector
  Soluție EDR care permite echipelor de securitate să vâneze activitățile rău intenționate prin aplicarea algoritmilor de comportament și de învățare în mașină.
 • ESET Dynamic Threat Defense
  Tehnologie de sandboxing bazată pe cloud ce detectează cele mai noi tipuri de amenințări de tip zero-day, nemaiîntâlnite până acum.
 • ESET Security Management Center
  Monitorizarea, raportarea și managementul securității de rețea în timp real, de pe un singur ecran.
 • ESET Endpoint Security
  Tehnologie multistratificată premiată, ce îmbină învățarea automatizată (machine learning), big data și expertiza umană.

Rămâneți la curent cu ultimele știri de securitate

Vă sunt oferite de cercetători în securitate recunoscuți și multiplu-premiați din cadrul celor 13 centre globale de cercetare și dezvoltare ale ESET.

Grupul GreyEnergy, ce are ca țintă sistemele de infrastructură critică, ar putea pregăti noi atacuri periculoase

Cercetătorii ESET au descoperit un succesor al cunoscutului grup APT BlackEnergy - Pe urmele unei temute amenințări, cu un nou arsenal de instrumente  ESET a dezvăluit detalii despre un succesor ...

Soluția ESET Internet Security câștigă premiul pentru Online Banking din partea MRG Effitas

Suntem încântați să anunțăm că ESET Internet Security a primit anul acesta premiul pentru Online Banking, din partea MRG Effitas. Un reper standard în industrie, ...

Vizualizați comunicatele

Vizitați Blogul