Shared local cache pentru mașini virtuale

ESET® SHARED LOCAL CACHE

GDPR READY? Află informații esențiale pentru securizarea datelor din ebook-ul nostru gratuit.

Bucurați-vă de aceleași instrumente de care ați beneficia și într-un mediu fizic, plus o viteză de scanare îmbunătățită

 • Fără costuri suplimentare
 • Economii semnificative de resurse
 • Viteză sporită de scanare
 • Implementare prin intermediul mașinii

Beneficiile oferite de ESET Shared Local Cache

Compatibilitate cu produsele noastre

Cu ESET Shared Local Cache, combinat cu protecția unui produs de securitate ESET, prezent pe fiecare mașină virtuală, veți obține același set complet de utilitare și funcționalități de securitate de care ați beneficia și într-un mediu fizic și, în plus, veți beneficia de o viteză de scanare sporită semnificativ.

Cum funcționează ESET Shared Local Cache

Mașinile virtuale au în comun, de obicei, aceeași imagine de bază, ceea ce duce la duplicarea în procent de 70-80% a fișierelor de pe mașini. ESET Shared Local Cache salvează metadatele despre fișierele curate de pe mașinile scanate anterior. În momentul în care este efectuată o scanare pe alte mașini, ESET Shared Local Cache compară metadatele fișierelor cu ale celor care au fost deja stocate și trec, în mod automat, peste cele listate drept fișiere curate. Ori de câte ori este identificat un fișier nou, fără o scanare efectuată în prealabil, este automat adăugat la cache.

Ce înseamnă acest lucru? Fișierele deja scanate pe o mașină virtuală nu sunt scanate în mod repetat pe alte VM-uri din cadrul aceluiași mediu virtual, rezultând într-o îmbunătățire semnificativă a scanării. Din moment ce comunicarea se realizează prin intermediul aceluiași hardware fizic, nu există nicio întârziere în scanare, ceea ce duce la economisirea considerabilă a resurselor. ESET Shared Local Cache este o soluție eficientă în ceea ce privește resursele pentru mediul virtual. Caching-ul suportă scanările de tip on-access și on-demand, pentru o performanță chiar mai bună.

ESET Shared Local Cache Schemă

Informații suplimentare

 • Prezentare Produs (PDF)
 • ESET Shared Local Cache este disponibil gratuit, alături de oricare dintre următoarele produsele:
  ESET Endpoint Antivirus
  ESET Endpoint Security
  ESET File Security
  ESET Mail Security

Cerințe de sistem

 • Mașină virtuală compatibilă cu VMware vSphere 5.0+
 • Imagine Hyper-V pentru Windows Server 2012 R2, 2012, 2008 R2, 2008
 • Compatibil cu ESET Remote Administrator 6. Notă: Nu este compatibil cu versiunile anterioare ale ESET Remote Administrator