Bucurați-vă de aceleași utilitare de care ați beneficia și într-un mediu fizic, pe lângă sporirea vitezei de scanare

 • Viteză sporită de scanare
 • Economii semnificative de resurse
 • Fără costuri suplimentare
 • Implementare prin intermediul mașinii

Beneficiile oferite de ESET Shared Local Cache

Compatibilitate cu produsele noastre

Cu ESET Shared Local Cache și cu protecția unui produs de securitate de la ESET, prezent pe fiecare mașină virtuală, veți obține același set complet de utilitare și de funcționalități de securitate pe care le-ați avea într-un mediu fizic și, în plus, veți beneficia de viteză sporită în mod semnificativ.

Cum funcționează ESET Shared Local Cache

Mașinile virtuale partajează, de obicei, aceeași imagine de bază, ceea ce duce la duplicarea în procent de 70-80% a fișierelor de pe mașini. ESET Shared Local Cache salvează metadatele despre fișierele curate de pe mașinile scanate anterior. În momentul în care este efectuată o scanare pe alte mașini, ESET Shared Local Cache compară metadatele fișierelor cu metadatele celor care au fost deja stocate și trec, în mod automat, peste cele listate drept fișiere curate. Ori de câte ori este identificat un fișier nou, fără o scanare efectuată în prealabil, este automat adăugat la cache.

Acest process presupune că fișierele deja scanate pe o mașină virtuală nu sunt scanate în mod repetat pe alte mașini virtuale din cadrul aceluiași mediu virtual, rezultând într-o îmbunătățire semnificativă a scanării. Din moment ce comunicarea se realizează prin intermediul aceluiași hardware fizic, nu există nicio întârziere în scanare, ceea ce duce la economisirea considerabilă a resurselor. ESET Shared Local Cache este o soluție eficientă în ceea ce privește resursele pentru mediul virtual. Caching-ul suportă scanările de tip on-access și on-demand, pentru o performanță chiar mai bună.

ESET Shared Local Cache Schemă

Acest produs poate fi achiziționat în următoarele pachete

Pachete

Security Packs (5-25 stații)

Soluții de securitate All-in one care vă protejează stațiile de lucru, serverul de mail, dispozitivele mobile și e-mailul companiei.

Bundle

Soluții business (+25 stații)

Reacționează flexibil în timp ce compania dvs. se dezvoltă oferindu-vă un pachet de soluții de securitate complet pentru mai mult de 25 de stații.

Informații suplimentare

 • Prezentare Produs (PDF)
 • ESET Shared Local Cache este disponibil gratuit cu oricare dintre produsele mai sus menționate
  ESET Endpoint Antivirus,
  ESET Endpoint Security,
  ESET File Security sau
  ESET Mail Security

Cerințe de sistem

 • Mașină virtuală compatibilă cu VMware vSphere 5.0+
 • Imagine Hyper-V pentru Windows Server 2012 R2, 2012, 2008 R2, 2008
 • Compatibil cu ESET Remote Administrator 6 Notă: Nu este compatibil cu versiunile anterioare ale ESET Remote Administrator
GDPR a intrat în vigoare la 25 mai 2018. Sunteți conform cu noul regulament?

Solicitați acum

Vă rugăm să ne lăsați datele de contact, astfel încât să vă putem oferi o licență trial gratuită și o ofertă personalizată adaptată la nevoile companiei dumneavoastră, fără niciun angajament.

X

Ușor de gestionat

Implementați ușor, configurați și gestionați facil soluția de securitate din fața unei singure console de administrare remote.

Licențiere simplă

Mixați și combinați după nevoie licențele pe mai multe platforme (Windows, Mac, Linux) și dispozitive (computere, smartphone-uri, tablete și servere).

Consum mic de resurse

Toate soluțiile noastre sunt concepute să aibă un impact redus asupra sistemului și utilizează actualizări de dimensiuni mici care nu vor afecta performanța.

Download ESET Shared Local Cache

Disponibil numai pentru desktop-uri

Download fișiere

Documentație