Soluții de Securitate pentru Virtualizare destinate mediului Business

Mașinile dvs. virtuale - protejate de tehnologia ESET

Oricând utilizați VMware sau orice altă soluție de virtualizare, vă puteți baza pe protecția oferită de ESET pentru a menține VM-urile securizate.

Securizarea mediilor virtuale (PDF)
ESET Virtualizare

Fără Agent

O mașină ESET Virtualization Security pentru VMware NSX și vShield simplifică protecția fără agent a tuturor mașinilor virtuale și oferă o securitate de înaltă performanță, ce nu va încetini VM-urile dumneavoastră.

 • Ușor de instalat

Sistemele de securitate ESET Virtualization pot fi implementate pe mai multe gazde simultan.

 • Ușor de gestionat

Securitatea dvs. asigurată de ESET poate fi gestionată prin intermediul ESET Security Management Center, care este, de asemenea, sub forma unei mașini virtuale.

 • Ușor de transferat

Transferați licențele existente la schimbarea mașinii fizice în favoarea unei mașini virtuale, fără niciun cost suplimentar.

ESET VMware vShield

În plus, soluția suportă în mod nativ VMware vMotion și vCenter și este compatibil cu ESET Security Management Center, consola web de la ESET, permițând capacitatea directă de detaliere a datelor la mașinile virtuale pentru executarea rapidă a sarcinilor și pentru o gestionare completă a securității endpoint-urilor.

ESET Virtualization Security pentru VMware

Aflați mai multe detalii

Pe bază de Agent

Cu ESET Shared Local Cache și protecția unui produs bazat pe agent de la ESET, veți primi același set complet de utilitare și de caracteristici de securitate pe care l-ați avea într-un mediu fizic, plus o viteză de scanare îmbunătățită.

 • O performanță remarcabilă

Mașinile virtuale împărtășesc, de obicei, aceeași imagine de bază, ceea ce duce la o rată de 70-80% de duplicare a fișierelor între mașini. ESET Shared Local Cache salvează metadatele cu privire la fișierele curate de la mașinile scanate anterior, în cadrul aceluiași hypervisor. Acest lucru presupune că fișierele deja scanate pe o mașină virtuală nu sunt scanate în mod repetat pe alte mașini virtuale din cadrul aceluiași mediu virtual, astfel rezultând o îmbunătățire semnificativă a scanării.

 • Protecție multi-stratificată

ESET Shared Local Cache în combinație cu o soluție ESET bazată pe agent oferă securitate IT cuprinzătoare pentru afacerea dvs. prin intermediul mai multor niveluri de protecție – inclusiv tehnologia noastră dovedită de detecție, ESET NOD32® și opțiunile de scanare pe deplin ajustabile.

ESET Virtualizare

ESET Shared Local Cache

Aflați mai multe detalii

ESET Security Management Center

Mașinile fizice și virtuale sunt gestionate dintr-un singur punct prin intermediul ESET Security Management Center, permițând managementul bazat pe rol și un tablou de observare a consolei web cu capacități de detaliere, ce pot fi utilizate pentru a executa orice acțiune necesară. ESET Remote Administrator poate fi instalat pe Windows, precum și pe serverele Linux și vine sub forma unei Mașini Virtuale.

ESET Remote Administrator

Mașina virtuală ESET Security Management Center simplifică implementarea ESET Security Management Center și este mai rapidă decât programul de instalare de tip all-in-one installer sau decât pachetele de instalare a componentelor.

Suportă hypervisorii nativi sau fără sistem de operare (VMware vSphere/ESXi, Microsoft Hyper-V), precum și cei găzduiți ce rulează de obicei pe sistemele de operare de pe desktop-uri (VMware Workstation, VMware Player, Oracle VirtualBox).

Mașina virtuală vine sub formă de fișier OVA (Mașină de Virtualizare deschisă) și conține multiple tipuri de mașină Security Management Center – componente de server, inclusiv detector de tip rogue, componentă proxy și componentă de gestionare a dispozitivului mobil.

Security Management Center

Aflați mai multe detalii

Servere virtuale

Soluțiile de securitate pentru server de la ESET sunt concepute pentru mediile virtuale și sunt disponibile cu o gamă de caracteristici, astfel încât să ofere operațiuni fără probleme și performanță ridicată.

 • Excluderi de proces

Administratorul poate defini procesele ignorate de modulul de protecție în timp real – Toate operațiunile la nivel de fișiere ce pot fi atribuite acestor procese privilegiate sunt considerate sigure. Acest lucru este de folos pentru procesele care interferează cu protecția în timp real, precum copiile de rezervă sau migrarea live a mașinilor virtuale. Procesele excluse pot accesa chiar și fișierele sau obiectele nesigure, fără o alertă în prealabil.

 • Scanare a mediului de stocare Hyper-V

Scanează serverele Microsoft Windows® cu rolul Hyper-V activat pentru malware, fără a fi nevoie de o altă instanță de produs antivirus. Economisește timp prin scanarea conținutului de pe hard-disk fără aranjamente realizate anterior sau încetinire a sistemului și oferă raporturi separate bazate pe rezultatele scanării. Pentru o performanță îmbunătățită, un consum de memorie mai mic și diminuarea utilizării procesorului, scanările pot fi efectuate pe mașinile virtuale, în timp ce acestea sunt oprite.

 • Independență pentru snapshot-uri

Actualizările ESET și modulele de program pot fi stocate în afara locației implicite – prin urmare, nu sunt afectate de revenirea la o stare anterioară a mașinii virtuale. În concluzie, actualizările și modulele nu trebuie să fie descărcate de fiecare dată când o mașină virtuală revine la o stare anterioară, iar mașina căreia i s-a efectuat procesul de revenire poate utiliza descărcări neafectate și poate evita descărcări de mari dimensiuni, ceea ce rezultă în timpi mai rapizi de recuperare a snapshot-urilor.

 • Suport Nativ Grupat

Vă permite să configurați soluția să reproducă în mod automat setările atunci când este instalată ân cadrul unui mediu grupat și să o gestionați ca pe un tot unitar, eliminând astfel necesitatea de a repeta schimbările de configurație manual pentru alte noduri din acel grup.

Licențiere

Alegeți una dintre cele trei soluții flexibile de licențiere care să vă permită să profitați din plin de soluțiile de securitate pentru virtualizare de la ESET.

Licențierea ESET Virtualization Security pentru licențiere VMware

Puteți selecta unul dintre cele trei tipuri de licențiere − pentru mașina virtuală (A), pentru gazdă (B) sau pentru procesor (C) astfel încât să se potrivească nevoilor dvs., infrastructurii rețelei și modului în care utilizați mediul virtual.

ESET VMware vShield

A) Pentru mașina virtuală(VM)

 • Un VM is este considerat un endpoint fizic și valorează o stație în cadrul licenței
 • Soluția ideală în cazul în care sunt rulate mai puțin de 50 de VM-uri pe gazdă
 • Soluția potrivită pentru companii în procesul de trecere de la mediile fizice la cele virtuale - migrarea licenței ESET de la endpoint-urile fizice la cele virtuale

B) Pentru gazdă

 • Preț global: o gazdă = un preț
 • Număr nelimitat de VM-uri rulate pe host-ul acoperit
 • Cea mai potrivită soluție în cazul în care sunt rulate mai mult de 50 de VM-uri pe gazdă

C) Pentru procesor

 • Preț global: un procesor fizic = un preț
 • Preț pentru două procesoare = aproximativ prețul pentru o gazdă
 • Cea mai potrivită soluție în cazul în care sunt rulate mai mult de 25 de VM-uri pentru fiecare processor

Licențiere ESET Shared Local Cache

ESET Shared Local Cache este gratuit cu licența oricărui produs de securitate ESET, care ar trebui să fie prezent pe fiecare mașină virtuală.

GDPR a intrat în vigoare la 25 mai 2018. Sunteți în conformitate cu noul regulament?

Solicitați acum

Vă rugăm să ne lăsați datele de contact, astfel încât să vă putem oferi o licență trial gratuită și o ofertă personalizată adaptată la nevoile companiei dumneavoastră, fără niciun angajament.

X

Ușor de gestionat

Implementați ușor, configurați și gestionați facil soluția de securitate din fața unei singure console de administrare remote.

Licențiere simplă

Mixați și combinați după nevoie licențele pe mai multe platforme (Windows, Mac, Linux) și dispozitive (computere, smartphone-uri, tablete și servere).

Consum mic de resurse

Toate soluțiile noastre sunt concepute să aibă un impact redus asupra sistemului și utilizează actualizări de dimensiuni mici care nu vor afecta performanța.