Protecție business avansată multi-stratificată

ESET ENDPOINT PROTECTION ADVANCED

Download

Multi-platformă de securitate bundle ce include firewall, anti-spam și filtru web

Suplimentar față de ESET Endpoint Protection Standard, versiunea Advanced vine cu modulele puternice de Control Web, Firewall și filtru Anti-Spam pentru a oferi straturi de protecție suplimentare pentru rețeaua companiei și pentru forța de lucru mobilă. Pentru securitatea rețelei alegeți ESET, un pionier al industriei antivirus de peste 25 de ani.

Privire generală asupra soluției (PDF)

Endpoint antivirus

Endpoint Antivirus

Oferă protecție solidă antivirus şi anti-spyware companiilor, chiar dacă endpoint-urile dvs. rulează pe Windows sau macOS. Motorul nostru multiplu-premiat de Anti-Phishing protejează informații sensibile ale companiei, cum ar fi numele de utilizator și parolele, împotriva site-urilor web false. Tehnologiile avansate includ Scanarea Bazată pe Cloud, Controlul Dispozitivelor și altele.

Mobile Security

Mobile Security

Tehnologia proactivă ESET NOD32® optimizată pentru platforme mobile oferă protecție în timp real pentru a securiza toate aplicațiile și fișierele de pe dispozitivul dvs. Android și include funcția Anti-Phishing și Controlul Aplicațiilor. Pentru dispozitivele iOS puteți implementa setări sau restricții pentru a vă îmbunătăți securitatea flotei de dispozitive iOS. Funcția de Anti-Theft vă permite să blocați/deblocați sau să ștergeți datele de la distanță, atât în cazul dispozitivelor Android, cât și iOS.

Endpoint

Securitate la nivelul virtualizării

Indiferent dacă utilizați VMware sau o altă soluție de virtualizare, vă puteți baza pe protecția ESET pentru a menține dvs. în siguranță mașinile virtuale. Cu ESET Shared Local Cache și cu protecția unui produs de securitate ESET bazat pe agent, sporiți în mod semnificativ viteza de scanare.

Endpoint

File Security

Protecția Antivirus și Anti-spyware elimină toate tipurile de amenințări, inclusiv viruși rootkit-uri, viermi și spyware. Scannerul Avansat de Memorie monitorizează comportamentul proceselor malițioase, în vreme ce scanarea opțională bazată pe cloud asigură o performanță și o detecție superioară.

Endpoint

Remote Management

Indiferent dacă printre mașinile pe care le administrați se află endpoint-uri Windows, Mac, Linux sau chiar mașini virtuale ori smartphone-uri, puteți gestiona facil securitatea companiei dintr-un singur punct central. Puteți instala software-ul de securitate de la distanță și dispuneți de o privire de ansamblu asupra rețelei foarte ușor.

Endpoint

Endpoint Security

ESET Endpoint Security oferă toate beneficiile ESET Endpoint Antivirus plus un Firewall bi-direcțional, modul de Web Control, Protecției Botnet și multe altele. Cu această soluție aveți opțiunea de a instala fie ESET Endpoint Security fie ESET Endpoint Antivirus pe endpoint-urile individuale, indiferent dacă acestea rulează Windows sau macOS.

Add Mail Server Protection?

Upgrade to ESET Secure Business

Securitatea de care are nevoie compania dumneavoastră

Alegeți cel mai bun mix de tehnologie ESET pentru a satisface perfect nevoile afacerii dumneavoastră

ESET Endpoint Protection Standard ESET Endpoint Protection Advanced ESET Secure
Business
ESET Secure
Enterprise

O primă linie de apărare, ce filtrează eficient, în fața amenințărilor, comunicarea la nivel de gateway. Gateway Security

Protejează căsuțele poștale și mediul de server cu o soluție antivirus și antispam cu performanță dovedită. Mail Security

Protejează împotriva tuturor tipurilor de amenințări și vine cu protecția accesului la date încorporată pentru un plus de securitate. Endpoint Security

Elimină toate tipurile de amenințări, inclusiv virușii, rootkit-urile, viermii și spyware-ul pentru o performanță chiar și mai bună a detecției. File Security

Configurat pentru mediile virtuale ce cuprinde o gamă de funcționalități pentru operațiuni fără probleme și performanța înaltă. Virtualization Security

Protejează toate aplicațiile și fișierele în timp real, cu tehnologia proactivă ESET NOD32®, optimizată pentru platforme mobile. Mobile Security

Oferă protecție dovedită lăsând mai multe resurse de sistem pentru programele esențiale de care utilizatorii finali depind zi cu zi. Endpoint Antivirus

Oferă o perspectivă perfectă, de tipul "uită-te și vezi", asupra nivelului general de securitate al rețelei pentru o administrare completă a securității IT. Remote Management

Vă menține rețeaua și endpoint-urile în siguranță

Solicitați cotație Download

Protecție business avansată multi-stratificată

Solicitați cotație Download

Soluție de securitate pentru întreaga companie

Solicitați cotație Download

Protecție maximă pentru compania dvs.

Solicitați cotație Download

Recenzii clienți

"ESET oferă tot ce ai nevoie într-un pachet anti-malware: rate de detecție mari, impact redus asupra resurselor și management centralizat. Acestea, în combinație cu suportul tehnic și cu formarea pe care o oferă compania, fac din ESET alegerea noastră pentru furnizorul de protecție a sistemelor clienților noștri."

Andy Miller, Managing Director, Miller Solutions, Marea Britanie

"Am încercat diferiți furnizori de antivirus de-a lungul anilor și am fost chiar surprins de performanța superbă a produsului de la ESET. Produsul dvs. plus serviciul sunt incomparabile."

Koby Haviv, CTO, Colegiul Shenkar de Inginerie și Design, Israel

Citiți toate recenziile

GDPR a intrat în vigoare la 25 mai 2018. Sunteți în conformitate cu noul regulament?

Solicitați acum

Vă rugăm să ne lăsați datele de contact, astfel încât să vă putem oferi o licență trial gratuită și o ofertă personalizată adaptată la nevoile companiei dumneavoastră, fără niciun angajament.

X

Ușor de gestionat

Implementați ușor, configurați și gestionați facil soluția de securitate din fața unei singure console de administrare remote.

Licențiere simplă

Mixați și combinați după nevoie licențele pe mai multe platforme (Windows, Mac, Linux) și dispozitive (computere, smartphone-uri, tablete și servere).

Consum mic de resurse

Toate soluțiile noastre sunt concepute să aibă un impact redus asupra sistemului și utilizează actualizări de dimensiuni mici care nu vor afecta performanța.